Svet

Region

Brus Vilis potpuno razoren zbog bolesti! Više ne može da govori!

Legendarni holivudski glumac Brus Vilis potpuno je razoren zbog bolesti! Više uopšte ne može da govori, otkrio je njegov blizak prijatelj.

Brus Vilis potpuno razoren zbog bolesti! Više ne može da govori! Screenshoot/Youtube

Brus Vilis skoro se penzionisao nakon što mu je dijagnostikovana "afazija", poremećaj koji utiče na govor, razumevanje, pamćenje i ostale kognitivne funkcij. U mnogim slučajevima, kao i kod glumca, može da dovede do demencije.

Glumac se sve ređe pojavljuje u javnosti, a u poslednje vreme sa njim je i telohranitelj jer često zaboravlja put do kuće. 

Glumca je bolest razorila i više nema volje za životomKako otkriva njegov blizak prijatelj, Brus Vilis više ne može uopšte da govori, prenose američki mediji:


"Moj osećaj je da prvi minut do tri, on zna ko sam. Nije potpuno verbalan. Nekada je bio stastven čitalac, nije želeo da to bilo ko zna, a sada ne čita uopšte. Sve te jezičke veštine mu više nisu dostupne, a on je i dalje Brus. Kada ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali njegova radost i želja za životom su nestale."

 

Glumica Demi Mur, Vilisova bivša supruga i majka njihove troje dece, nedavno se slomila tokom priznanja da Brus Vilis više ne može ni da je prepozna. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>