Elita 7

Parovi

Anita Stanojlović raskrinkana! Na dan venčanja se dopisivala sa... (VIDEO)

Zola obelodanio sve što zna! Anita Stanojlović raskrinkana! Na dan venčanja sa Matorom, dopisivala se sa drugom ženom...

Anita Stanojlović raskrinkana! Na dan venčanja se dopisivala sa... (VIDEO) Screenshoot/Youtube




  


Tokom emisije "Pretres nedelje" pričalo se o prepiskama koje su izašle u spoljnom svetu između Anite Stanojlović i druge ženske osobe i to na dan venačanja sa Jovanom Tomić Matorom. 

Lejdi Di je poslednjih dana trpela napade zbog ove teme, pa je pokušavala da objasni da temu nije pokrenula, dok nije dobila pitanje o porukama. 

"Ja sam dobila pitanje i to je moralo da krene spolja. Ja sam dobila pitanje da li sam upućena u te prepiske." - govorila je Lejdi Di. 


"Kao čestitka što nije došlo, došlo bi hipotetičko pitanje, kao što je bilo i za zavete. Di je rekla da će osoba da izabci, ja apelujem ako imate i želite da je odbranite, molim vas izbacite je." - govorila je Matora


Voditeljka Ivana Šopić je posle izlaganja Jovane Tomić Matore, upitala Anitu da li se na dan venčanja čula sa nekom ženskom osobom i da li je pokušavala da sakrije taj čet. 

 
"Nisam, bilo je to preko lajva. Nisam birsala, ni imala skriveni čet. Moj bivši dečko se javljao u lajvu." - dodala je Anita Stanojlović.


Zatim je reč dobio Lazar Čolić Zola koji je otkrio da je on pred ulazak u "Elitu" video poruke o kojima se priča i da zna da se ona dopisivala sa ženskom osobom, kao i kako se ta osoba zove ali je u emisiji otkrio samo neke detalje jer ne želi da bude kažnjen:



"Ja sam video na dan venčanja ono što je izašlo, neću da budem kažnjen. Video sam na dan venčanja, piše kako želi svu sreću i da je šteta što nisu uspele da se vide, ne mogu da citiram. Znam tačno ime ženske osobe, ako mi dozvoljavate ja ću da kažem. Glupo je da pričam dalje."


Matora je izjavila da bi ona to htela da čuje od Anite.





 




 
 

Kupovina vam je izbila sav novac iz džepa? Ove trikove koriste prodavci!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>