Region

Svet

Region

Serija 12 reči sezona 2, počinje sa emitovanjem na Super Star kanalu!

Serija "12 reči" sezona 2, počinje sa emitovanjem na Super Star kanalu od 15. novembra svakog radnog dana u 21 čas.

Serija 12 reči sezona 2, počinje sa emitovanjem na Super Star kanalu! Screenshoot/Youtube

Mladi advokat Miloš Ivanović pokušava da sredi svoj život nakon događaja koji su obeležili prvu sezonu serije "12 reči", a evo šta nas očekuje u nastavku:
"12 reči" sezona 2:


Slučaj Čečerina koji je bio njegov prvi veliki slučaj je zatvoren svedočenjem zaštićenog svedoka Vlahovića. Robert, haker zadužen za pranje para kriptovalutama klana Čečerina, je pobegao iz zatvora u Kinu. Sara je dobila posao u Tužilaštvu, veza nje i Miloša je obnovljena, Milošu umire otac.

Tomislav Grubor, za koga je Miloš radio, uhapšen je na osnovu dokaza koje je dostavio Miloš. Milošev plan da stvara porodicu i živi običan život se menja kad postane talac Žarka Čečerine, koji je pobegao iz zatvora. Ucenjen da u svom stanu skriva odbeglog kriminalca, otkriva neku novu istinu o sebi i svetu u kome živi. Milošev sudar sa Tužilaštvom okreće ga advokatskoj sivoj zoni i poziciji protiv establišmenta; on više nije buntovnik bez razloga, nezreli klinac, već advokat na ivici zakona. Druga sezona serije "12 reči" je zapravo vreme naplate starih računa...


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>