Region

Svet

Oglasila se Kaliopi nakon što je na njenom koncertu preminula žena!

Oglasila se pevačica Kaliopi nakon što je na njenom koncertu u MTS dvorani, preminula žena iz publike! Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri...

Oglasila se Kaliopi nakon što je na njenom koncertu preminula žena! Screenshoot/Instagram






Kaliopi je sinoć trebalo da održi koncert u MTS dvorani, ali se na samom početku večeri dogodila drama. Naime, jedna žena, kojoj je na samom početku koncerta pozlilo, preminula je u dvorani.

Žena je došla na koncert Kaliopi u pratnji ćerke i prijateljica, pozlilo je pred početak koncerta, a zatim je pozvana Hitna pomoć. Sala je ispražnjena kako bi lekari mogli da pomognu nesrećnoj ženi, a kako mediji javljaju rađena je i reanimacija ali je nažalost žena preminula.


Kaliopi je teško podnela ovu vest o tragediji, a navodno je bila i u policijskoj stanici kako bi dala izjavu. Svedoci su ispričali da je pevačica uplakana i da je odmah nakon vesti o smrti žene bila uz njenu ćerku. 








Ovim povodom Kaliopi je uz crnu fotografiju na Instagramu napisala sledeće:



"Ovo je najtužniji dan u mojoj karijeri...Danas, umesto da slavimo život na mom koncertu, izgubili smo jedan život...U svoje ime i u ime celog mog tima, izražavamo najdublje saučešće porodici preminule osobe. 


Ovo je moja prva i jedina izjava o večerašnjem nemilom i veoma tužnom događaju za sve nas...Nadam se da će moja publika imati razmevanja zbog odlaganja večerašnjeg koncerta...Novi termin biće uskoro objavljen. Kaliopi".



Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>