Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 6. novembra do 12. novembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus


OVAN

Hrana

Vodite računa o unosu soli u organizam, smanjite na najmanju moguću meru i izbegavate korišćenje jakih začina. Pikantni, naročito ljuti ukusi će vas privlačiti, ali vam mogu iritirati želudac.

Ljubav

Strasna nedelja, burna nedelja. Ukoliko ste slobodni – nedelja za ljubavne „akcije“. E sad, to što ćete vi krenuti „u napad“ ka osobi koja vas interesuje ne znači automatski da ćete je i osvojiti – ali svakako ćete ostaviti utisak i učiniti da vas neko primeti. A možda tu osobu i zaintrigirate. Što se tiče onih koji su se već „usrećili“ i imaju partnera – pa, potrudite se da ga imate i na dalje. Neće to biti baš lak zadatak za vas jer ste totalno naelektrisani, vidite probleme i gde ih ima i gde ih nema,  i samo šištite – ali gledajte da raspoloženja tog tipa usmerite na neku drugu stranu, a ne u odnos sa partnerom.

Posao

Prva polovina nedelje je dosta solidna – funkcionisaćete korektno sa saradnicima, dogovori će se poštovati, papirološka pitanja završavati bez veće problematike – a može da se desi i da se vaš tekući račun obraduje novim prilivom novca. Drugi deo sedmice već nije tako sladak – zastoji, komplikacije, žurba, a i vama će faliti organizovanosti (ali i samokontrole). Plan ili dogovor od kojeg mnogo očekujete može ući u fazu stagnacije ili ćete pak dobiti informacije da je ono što želite stavljeno na čekanje.

Zdravlje

Glavobolje, urinarne infekcije. Stariji – promenljiv pritisak, slabija cirkulacija.

 
BIK

Hrana

Izbegavajte slatkiše, peciva, industrijske mesne prerađevine i previše začina u ishrani. Potrudite se da ne jedete u kasnim večernjim satima.

Ljubav

Emotivni život vam je svakako uzbudljiv. E sad – da li u toj uzbudljivosti uživate….ili vam se od nje diže kosa na glavi i zubi škrguću – to je već individualno. A možda ima i red jednog, red drugog – što je negde i najrealnije trenutno kod vas. Ono što je sigurno jeste da mira nema – pa ako ste vi tip osobe koja baš žudi za mirom, opuštenošću, nekim finim i laganim funkcionisanjem – onda vam celokupan ovaj period svakako nije po volji. Slobodni Bikovi – ili ste u fazonu „nema nikog po mojoj volji, samo neki smarači što me opsedaju“ ili pak u varijanti „želim da se zabavljam i uživam, ne interesuje me da li će biti samo avantura“.

Posao

U većem delu sedmice ste pod naletom dobre energije – pa vas nervoza na radnom mestu, žurba i vrlo verovatno greške i kašnjenja (ne vaša) i neće toliko doticati. Umećete da se postavite na pravi način prema svakoj situaciji ili osobi ovih dana i da izvučete najbolje. Bićete skoncentrisani, efikasni i organizovani kao i do sada. Neka prilika za promenu vam se pruža u drugom delu sedmice – ovo može biti dogovor sa novim saradnikom (ili poslodavcem), a može se vezivati i za finansijski sektor.

Zdravlje

Sem nervoze, skroz ste ok.

 
BLIZANCI

Hrana

Možete imati problema sa želucem I varenjem. Ono što bih vam preporučila jeste da dan ne započnete kafom, već  doručkom I da vam on bude I najobilniji I najhranljiviji obrok tokom dana.

Ljubav

Nije savršeno, ali je ipak bolje nego u proteklom periodu. Oboje imate pa imate pritiske i probleme koje ne možete rešiti u trenutku, već će za njih biti potrebno vreme. Ali zato sada imate i više volje i želje da nađete zajednički jezik ili zajedničke aktivnosti koje vam prijaju i opuštaju vas. Odličan bi trenutak bio da izlazite više ili da otputujete, pa makar i na par dana. Ako ne možete ranije – za vikend gurnite sve obaveze u stranu i posvetite se jedno drugom. Slobodni Blizanci – prelazak Venere u znak Vage vam odgovara – I za uživanje u društvenom životu i provodu, ali i za flertovanje i ljubavne prilike.

Posao

Bićete skloni da žurite ali ćete shvatiti da vam to samo donosi napetost i nervozu, a ne ubrzava situacije koje su vam od važnosti. Postoje neke situacije koje ne možete rešiti sada, već morate pustiti da se sve „posloži“ i da dođe pravi trenutak. No, isto tako će biti i onih planova, projekata, dogovora – koji će posle dužeg zastoja krenuti ka zaključcima i razrešenju. U drugom delu sedmice je nekima od vas moguća i poslovna ponuda koja deluje dosta dobro, dok neke može sačekati i unapređenje.

Zdravlje

Osetljivost postoji i na dalje, popravljajte imunitet. Stariji – problemi sa kostima, zglobovima.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

RAK

Hrana

U ovom periodu je nešto teže održavati vitku liniju, pogotovo što ste se prilično olenjili, a neizmerno vam prijaju slatkiši svih vrsta. Ako hoćete da otpočnete sa dijetom, sačekajte narednu sedmicu.

Ljubav

Za slobodne Rakove ovo je jedan intenzivan i aktivan period. Družite se, izlazite, u pokretu ste – i u ovoj nedelji možete na blic biti privučeni osobom koja deluje vrlo maštovito, strasno, intrigantno. Kočnice u vama postoje (jer, ovo može biti osoba koja je zauzeta ili koja vam „nudi“ samo neobavezan odnos), ali postoje i jake strasti koje je sada teško kontrolisati. Zauzeti Rakovi – potrebno je da razgovarate, zajednički prevaziđete neke situacije, ali i da otklonite pokušaje mešanja drugih osoba u vaš odnos (najpre od strane prijatelja) da biste mogli nesmetano da uživate u emocijama i strastima.

Posao

Teret obaveza je dosta veliki i povremeno može delovati psihički iscrpljujuće po vas. Prva polovina sedmice vam je aktivnija nego inače, ali ste vi pod dobrom energijom i iako neke situacije mogu delovati u prvom trenutku kao neizvodljive ili suviše teške – završićete ih i rešiti. Drugi deo nedelje donosi važne, ali komplikovane dogovore i projekte u kojima ćete morati da pokažete veliku odgovornost i posvećenost. Ukoliko radite sa inostranstvom ili državnim ustanovama – obim posla se povećava.

Zdravlje

Respiratorne infekcije kod mlađih, a stariji Rakovi – aktiviranje hroničnih tegoba.

 LAV

Hrana

Lakša hrana, manji a češći obroci – to je ono što će vam u ovoj nedelji najviše odgovarati I činiti da se osećate dobro I rasterećenog želuca. Najviše vam se preporučuju sve vrste ribe, rečne ili morske.

Ljubav

Tenzije će biti prisutne i u ovoj sedmici – zbog porodice, posla, saobraćaja, kvarova, novca, ljubomore – naći će se razlog oko kojeg se možete na kratko pokačiti sa partnerom. No, počeće da se istovremeno pojavljuje i više prostora da se uživa, opusti, odskita, da se provede lepo i kvalitetno vreme sa dragim vam bićem. Neke nervoze ne možete otkloniti, ali se nemojte ni „kačiti“ za njih – umesto toga – pronađite više razloga za radost, jer je to sada i moguće. Slobodni Lavovi – možda i niste u nekom fazonu za izlaske i dešavanja, malo ste se učlovili i često u mislima otplovite u prošlost. Ipak, ne propuštajte šansu za lepe događaje koji vam se nude – uživajte u druženjima, zabavite se.

Posao

Vaši poslovni odnosi i komunikacija sa saradnicima će tokom ove sedmice biti prilično dobri. Da, biće potrebno izdefinisati još neka pitanja da bi stvari tekle nesmetano – jer, postoje neke neusaglašenosti između saradnika i vas i one će doći na dnevni red u drugom delu sedmice. Razgovarajte, ali onako kako vi umete – odmereno i sa stilom, taktom – ali „otvorenih karata“. Iako ste po nekim pitanjima jako nestrpljivi, umećete da sačekate svojih pet minuta. Finansijski je ovo više nego solidna nedelja.

Zdravlje

Odmarajte se i opuštajte – to vam je baš potrebno.

 
DEVICA

Hrana

U ovim vas danima očekuje promenljiv apetit. Imaćete tendenciju da preskačete obroke I možete napraviti problem sa varenjem. Pokušajte da se držite ritma od minimum tri obroka tokom dana.

Ljubav

Kod onih koji žive zajedno – drugi deo nedelje, kao i dani vikenda – mogu doneti situacije u kojima ni partner ni vi nećete pokazati razumevanje i neka pitanja i teme će biti teško rešiti. Potrebna vam je promena, izlaženje iz ustaljene rutine, da malo oživite odnos. Oni koji su u vezama – strasti su trenutno dosta jake između vas dvoje, a one povremeno mogu proizvesti i po koju varnicu ljubomore. Slobodne Device – sa nekim koga ste upoznali u prethodnom periodu imate sve intenzivniju komunikaciju. Postoje jake mogućnosti da do kraja ove nedelje ostvarite i pravi, ljubavni kontakt.

Posao

Neki dogovori ili poslovni planovi će krenuti u više nego dobrom pravcu, ali će sam zaključak i realizacija možda morati da sačekaju narednu sedmicu. Generalno – dosta se dobro snalazite u svim poslovnim situacijama, imate jasan i analitičan uvid i svesni ste kakvi vaši potezi treba da budu i kako se postaviti u narednom periodu. Ne rasipajte vreme i energiju na više obaveza ili projekata odjednom – fokusirajte se na prioritete, jer vam je tako zagarantovan uspeh. Ulazite u finansijski stabilniji period.

Zdravlje

Respiratorne infekcije.

Mesečni horoskop za novembar OVDE.
Dnevni horoskop OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>