Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić sprema još jednu tužbu za Slavnića! Evo ko joj je svedok!

Bivša zadrugarka, a sada voditeljka Anđela Đuričić sprema još jednu tužbu za bivšeg partnera Zvezdana Slavnića! Svedok joj je ni manje ni više nego Mokina bivša devojka.

Anđela Đuričić sprema još jednu tužbu za Slavnića! Evo ko joj je svedok! Screenshoot/Instagram





Kod Osmana Karića u radio emisiji na TikToku mogli smo da čujemo nove detalje iz života Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.



Osman je započeo sa Zvezdanom Slavnićem razgovor o njegovoj bivšoj devojci Anđeli, a onda je Slavnić otkrio da je Đuričićeva protiv njega spremila novu tužbu, a da je za svedoka pozvala bivšu devojku Moke Slavnića, Tamaru Nikezić. Slavniću nije baš jasno o čemu se tu radi:



"Što se tiče Anđele moram da razmislim šta ću da kažem, da ne bih bio bezobrazan i da to ne bi izgledalo da je nešto napumpano. Dobio sam informaciju da ona hoće ponovo da me tuži i da je tražila za svedoka Mokinu bivšu devojku Tamaru, opersku pevačicu. Anđela je pričala sa Tamarom o tome, meni je malo nejasno kako može nekog takvog da pozove kao svedoka, za šta? Čudno mi je jer je to Zoranova bivša devojka, ta žena je odlazila kod moje majke u dom, nosila joj je hranu, bila je uz nju i ponašala se jako prijateljski i ispoštovala je baš. Sad skoro sam saznao da je od nje traženo da ona laže na sudu."


Slavnić se obratio Tamari i poručio joj da ide na svoju čast i obraz:


"Saznao sam šta hoće i šta su tražili od nje, to je za mene ozbiljno krivično delo. Iskreno sam iznenađen da li je moguće da se ide do te mere, a ne postoji ništa i razloga nema ni za šta. Sa njene strane treba da bude izvinjenje za mene za sve što je uradila, a ne tužba i pozivanje svedoka da nešto smisle da bi optužnica bila teža. Tamara, to je krivično delo što traže da uradiš za njih znam da si ispravna i da ćeš reći kako je bilo i kako jeste." 







"Ja te pozivan da ideš na svoju čast i obraz, lažno svedočenje je krivično delo, a ona je operska diva i umetnica, ne treba joj to. Da li sam iznenađen što se tiče Anđele? Već mi to ide u zonu sumraka, to sam očekivao od Ane, to je žena sa kojom sam živeo 10 godina i mogla je da ima zamerke, a devojka sa kojom sam bio šest meseci, odveo sam je kod mog oca u 35 kvadrata. Ako nešto hoće da me tuži, neka me tuži da sam ovo slagao, a ne za nešto izmišljeno."- ispričao je Zvezdan Slavnić.



 







 
 

Slavski kolač na lak način! Recept za početnike!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>