Region

Svet

Era Ojdanić se oglasio nakon priče da je bio intiman sa Teodorom Delić!

Nakon priče da je bio intiman sa Teodorom Delić, Era Ojdanić je dobio priliku da se oglasi kod Anastasije Buđić u emisiji i ispriča svoju stranu priče. 

Era Ojdanić se oglasio nakon priče da je bio intiman sa Teodorom Delić! Screenshoot/Instagram






Nedavno si upao u jednu aferu u "Eliti", Miljana Kulić je rekla da si ti imao odnose sa Teodorom, ali ne samo ti, nego i tvoj unuk - rekla je voditeljka.




Ojdanić je odmah na početku rekao šta misli o Miljani Kulić koja je ovu priču i pokrenula u jednoj svađi za crnim stolom, koju je imala sa svojim bivšim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom i Teodorom Delić:

"Da se prekrstim na današnji veliki srpski praznik. To je čista laž, ne mogu da verujem da mogu da se služe takvim stvarima na jednoj takvoj televiziji i takvom šou programu. Miljana je spavala kod mene u krevetu u drugom rijalitiju 15 dana, ja znam kako ona diše i kako se ponaša. Ona kada nešto smisli i lupi to otkida na sve strane. Miljani ako neko kontrirra nešto, on je propao čovek."- rekao je Era.







Da li je možda tvoj unuk imao neki prijateljski odnos ili nešto više sa Teodorom Delić? - pitala je voditeljka Anastasija.



"Pa ne kontrolišem ja mojih pet unuka, sad ja treba da idem i da kontrolišem da li su imali nešto sa nekim. To je glupo i odvratno...Istina je da je to čista izmišljotina, izmislila je da bi skrenula pažnju na sebe. Stojim iza toga da nije istina." - završio je Era Ojdanić, a OVDE možete pročitati šta je izjavio na sahrani sina Mirka Kodića.




 
 

Snovi koje ne smete da ignorišete jer vas univerzum preko njih upozorava!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>