Region

Svet

Potresne reči Mirka Kodića na sahrani njegovog rano preminulog sina! (VIDEO)

Potresne reči Mirka Kodića na sahrani njegovog rano preminulog sina! Aleksandar je danas sahranjen, a pre toga je urađena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Potresne reči Mirka Kodića na sahrani njegovog rano preminulog sina! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Objavljeno je da je obdukcija tela rano preminulog Aleksandra urađena pre dva dana, a Era Ojdanić i nekoliko bliskih ljudi na groblju otkrili su tačan uzrok prerane smrti ovog mladića:


"Umro je od srca, samo je stalo, u snu."  - rekao je pevač na sahrani pred prisutnim novinarskim ekipama.



Era je istakao kako je Aleksandar navodno mnogo patio zbog raskida sa devojkom.

Na sahranu su došle brojne javne ličnosti, a među njima i slavni Dejan Bodiroga u čijem je restoranu Aleksandar radio kao barmen. Mirko Kodić je sve vreme bio u suzama, a onda je uputio reči svom sinu koje su potresle sve prisutne:


"Bio si najveći u mom životu, u mojoj glavi... Tvoj tata ostao živ, a ti mi ode! Budi s anđelima, ljubavi moja." - govorio je vidno potrešen Mirko Kodić.




 





Najbolji drug održao je emotivan govor:

"Dragi naš Aco, kumaro, ljudino, niko od nas ne može da veruje da smo tu da te ispratimo na večni počinak. Uvek bi promenio energiju u svakom društvu. Voleo si ljude. Za drugove si dao šta god da treba. Voleo si muziku i bilo je lepo gledati te kako joj daješ ritam. Nisi ostavio decu, ali si se brinuo o sestri Rebeki. Voleo si Beograd i Zvezdu. Iznad svega si voleo porodicu i svoju Jasnu. Čuvaćemo ih za tebe. Gledaj nas i namigni nam. Uvek ćemo te se sećati sa osmehom na licu."

Nakon emotivnog govora, žena bliska porodici recitovala je "Besmrtnu pesmu" Miroslava Antića, uz koju je Aleksandar Kodić i sahranjen.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>