Svet

Region

Glumac Tajler Kristofer preminuo je jutros u 50. godini!

Glumac Tajler Kristofer, najpoznatiji po svojoj ulozi u popularnoj TV sapunici "Opšta bolnica", preminuo je jutros u 50. godini, a kao uzrok smrti navodi se srčani udar.

Glumac Tajler Kristofer preminuo je jutros u 50. godini! Screenshoot/Instagram






"S velikom tugom objavljujemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu." - napisala je Pola Smit, supruga Tajlerovg kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u "Opštoj bolnici".


I Bernard Moris je objavio na društvenoj mreži tužnu vest o smrti svog kolege i prijatelja:


"Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali. Više smo nego skhrani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca."  - poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti, jer se i sam borio sa bipolarnim poremećajem i alkoholizmom.


Kristofer Tajler je igrao ulogu Nikolasa Kasedina u sapunici "Opšta bolnica" od 1996. do 2016. godine, a ova sapunica je zabeležena u Ginisovoj knjizi rekorda kao najduža američka sapunica ikada, takođe je druga najduža televizijska drama u američkoj istoriji. 









Nakon toga, od 2018. do 2019. godine bio je deo glumačke postave serije "Dani naših života".




Tajler Kristofer je iza sebe ostavio sina Grejsuna i ćerku Bohimi, a tokom svog života je bio u dva braka. Pre dve godine se razveo od reporterke Brijen Pedigo. Malo je poznato da mu je prva supruga bila slavna glumica Eva Longorija, s kojom se razišao posle samo dve godine braka, u vreme kad je njena serija "Očajne domaćice" počela da osvaja svet i donela joj globalnu slavu.



"Biti u braku bilo je teže nego što smo mislili. Oboje imamo navike kojih nismo hteli da se odreknemo." – priznala je Eva svojevremeno.








Glumca je njegova sestra stavila pod svoje starateljstvo dok se oporavljao od alkoholizma. Tokom tog perioda, doživeo je pad, zadobio povredu glave, i nakon unutrašnjeg krvarenja morao je proći kroz operaciju koja mu je spasila život. Dok je bio u bolnici, sestra je podnela zahtev za starateljstvo.

Kasnije, je Tajler Kristofer podneo tužbu protiv svoje sestre, Suzan Asmo Bejker, tvrdeći da je koristila 40.000 dolara, namenjenih za njegovu brigu, kako bi izmirila dug sa kreditne kartice i kupila laptop svom sinu. Ona je negirala ove tvrdnje.

U maju je bio uhapšen zbog pijanstva u javnosti, ali pušten uz kauciju od 250 dolara. Takođe je bio uhapšen 2019. zbog sličnog incidenta, kada je pijan zaspao na zadnjem sedištu taksija. Priznao je krivicu, a sudija mu je naredio da ide na rehabilitaciju. Tokom proslave svog 47. rođendana, takođe je uhapšen zbog pijanstva i proveo taj dan iza rešetaka.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>