Style

Ljubav

Život nije igra: Žena preko pedesete godine ovo sebi ne sme da radi!

Život nije igra i pre svega smo odgovorni za sebe, pa tek onda za sve ostalo, zato žena preko pedesete godine ovo sebi ne sme da radi. Život je lep u svakom dobu!

Život nije igra: Žena preko pedesete godine ovo sebi ne sme da radi! Svet Plus






Mnoga pitanja se nameću kada su srednje godine u pitanju, a dosta žena se tada preispituje oko raznih stvari koje su prošle, oko nekih svojih izbora i slično.



Fizičke promene su neminovne, tu su i hormoni, menopauza, promene raspoloženja... Ipak ovo doba mnoge žene osnažuje jer dobro znaju šta hoće, a šta neće, imaju jasnu viziju sebe i svog života. Prošle su kroz razne borbe i sa drugima i sa sobom, više ne moraju nkome da se dokazuju, rasterećenije su.













Iskustva su razna, to je prosto tako, neki se suočavaju sa promenama kod svojih tinejdžera, dok se drugi suočavaju sa tim da im deca napuštaju dom i osnivaju svoje porodice. 

Srednje godine mogu biti godine rasta, prihvatanja promena, pa čak i samoostvarenja, sve zavisi od vas samih. A ako sami ne možete, pa tu su prijatelji, porodica, a zašto da ne i stručna pomoć.
 

Arapski horoskop najtačniji na svetu! Važna upozorenja do kraja godine!









Ipak, postoje stvari koje žena preko pedesete godine sebi ne sme da radi!


Nikada ali nikada ne govorite da ste prestari za nešto! Tokom života se menjamo ali ne menjaju nas samo godine već i iskustvo, događaji kroz koje smo prošli... Ako vam je stalo da nešto promenite, onda to i učinite, ne plašite se jer godine su samo broj, a ne ograničenje. Niste prestari da ostvarite svoj san!




Ne obmanjujte sebe da je najbolje već prošlo jer nije, najbolje je ono što sami odaberete i živite ga. Mnogi psiholozi govore da su najbolje i najzanimljivije godine života baš u 40-im  i 50-im, ili tokom krize srednjih godina, ili posle nje. 

Mnogo žena u ovom periodu već zna kako da ceni sebe, prihvatila je svoje mane, zna šta sve može i želi i što je najvažnije zna šta ne želi.


Ne živite u prošlosti, živite sada i ovde, u ovom trenutku jer to je vaš život i nije igra. On je ono što sami stvorite od njega. Živite punim plućima!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>