Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 30. oktobra do 5. novembra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus


OVAN

Hrana

Koliko god da imate obaveza i borite se sa manjkom vremena, ovo je period kada biste trebali da ugodite sebi. Ne jedite na brzinu, odvojte dovoljno vremena za pripremu kvalitetnih I zdravih obroka.

Ljubav

Po koji „dramski momenat“ da doda začine u vaš ljubavni odnos – vi sad gledajte da ne zaljutite previše ljubomorom, posesivnošću, tvrdoglavošću, inatom – da ne preterate i odete u krajnost. Nije jednostavan period čak ni za one najstabilnije relacije – možda nervoza ne ide iz vašeg odnosa, već iz okolnosti – ali se može preliti na vas dvoje i možete neugodno „ubosti“ jedno drugo teškim ili britkim rečima. Slobodni Ovnovi – trenutno su dosta jake strasti na delu – postoji osoba u vašoj blizini, vašoj okolini – tu negde bukvalno na dohvat ruke a ipak nikako da se dese konkretnije stvari. To je moguće u ovoj sedmici.

Posao

Poslovni segment u ovom periodu donosi dosta izazova i žurbe – što se može odraziti na vas u smislu da vam donosi napetost – ali na vaše rezultate neće. Jer kakve god da su okolnosti  i koliko god da se mora žuriti – vi ćete u svemu plivati dosta uspešno, rešeni i odlučni da obavite sve kako treba i u pravo vreme. Može vam se otvoriti neka šansa za dodatnu zaradu – ali vodite računa da je sve zakonski i legalno pokriveno. Period vam je nestabilan na finansijskom planu, pa zato kontrolišite troškove.

Zdravlje

Osetljiv je stomačni deo, kao i urogenitalni trakt.

 





BIK

Hrana

U ovom ste periodu „svaštara“ kada je hrana u pitanju – sve volite, sve vam godi, u svemu uživate. Brza hrana će vam posebno prijati – da biste trebali da je izbegavate, trebali biste.

Ljubav

Tokom prošle sedmice došlo je do đa manje đa veće pometnje I nemira u partnerskim odnosima. Negde su se ti nemiri stišavali kroz strasti, ali I solidnu komunikaciju – a nekim parovima čak ni ovo nije bilo dovoljno – pa su oni prošli sa mnogo više uzburkanosti I varnica. Sada bi bilo dobro te tenzije spuštati I dovoditi stvari u normalu – ali to neće ići ni malo lagano. Evidentno je da ste u većem raskoraku, ali potrudite se da ovo prevaziđete. Zajednički, naravno. Slobodni Bikovi – mogućnosti za ulazak u vrlo intenzivan I strastima obojen odnos. Neko vas može u potpunosti probuditi.

Posao

Drugi deo nedelje vam je odličan za pregovaranje i dogovore o novim poslovnim projektima ili novim poslovnim angažmanima. Ukoliko niste zadovoljni postojećim radnim mestom ili uslovima – ušli ste u period kada ćete se boriti za sebe intenzivnije nego do sada. Neki preseci su mogući i oni se mogu odvijati u okviru firme u kojoj radite (promena radnog mesta), ali i van nje (pronalaženje novog poslodavca). Generalno – opterećujuća radna nedelja i saradnici sa kojima je teško pronaći zajednički jezik.

Zdravlje

Veliko energetsko trošenje i lošiji imunitet.

 





BLIZANCI

Hrana

Znate da ne biste trebali da konzumirate neke namirnice, ali ne želite da ograničavate sebe. Ili ne možete. Takođe, ako ste krenuli sa nekim novim režimom ishrane – ne prija vam promena.

Ljubav

Nervozni ste zbog opterećenosti obavezama i komplikacija na poslu i svaka vas sitnica sada može iritirati. Sa vaše tačke gledišta – partner i ne pokazuje neko naročito razumevanje za vas, šta više – dodatno vam donosi nervozu. No, ako bismo pitali vašu voljenu osobu – ona je u skoro pa istoj situaciji kao i vi što se nervoze i obaveza tiče – a isto tako smatra da vi ne pokazujete razumevanje za nju. U suštini – oboje ste sada u nešto lošijem periodu, ali svakako pronađite vremena i živaca za dogovor, prilagođavanje, kompromis. Slobodni Blizanci – interesantni kontakti preko društvenih mreža ili izlazaka, prijatelja.

Posao

Poslovna dešavanja vam oduzimaju previše vremena, troše vas energetski i lagano vam cepkaju živce. Ovaj sektor je sada dosta opterećen – kod nekih se dešava reorganizacija, kod nekih se nakupilo obaveza koje se moraju završiti u prilično kratkim vremenskim rokovima, kod nekih je atmosfera na poslu uzavrela i opterećujuća, kod nekih su aktuelne kontrole i provere rada. U svakom slučaju – dosta zahtevno, koliko god vi bili posvećeni i predani poslu. Nešto bolja finansijska situacija.

Zdravlje

I zdravstveno ovo može biti zahtevan period za vas. Odmarajte, štedite sebe.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!









RAK

Hrana

Ishrana je tokom ove nedelje prilično zbrda-zdola. Iz nekog razloga će vam jako prijati grickalice i brza hrana a privlačiće vas i sve ono što je bogato, kremasto, sočno, intenzivnog ukusa i puno začina.

Ljubav

Neko vas može pokrenuti, zaintrigirati, neko može očas posla privući vašu pažnju – a vi ćete definitivno privlačiti poglede i interesovanje. U dosta ste jakom periodu za zanimljiva dešavanja, uživanje, flert pa i ulazak u emotivnu priču. Ljubav vas može „saplesti“ bilo gde – na putovanju, u izlasku, druženju, pa i preko društvenih mreža i u vašoj okolini. Zauzeti Rakovi – istovremeno i dobar i ne baš sjajan period sa partnerom. Možda bi se moglo reći da je prvi deo sedmice malo napetiji i sa više nervoze između vas dvoje, dok je drugi deo nedelje sa više prilika za dobra dešavanja i sa više pozitivne energije.

Posao

Moguće je da ćete od nekih planova ili poslovnih projekata morati da odustanete ili da makar promenite neke od stavki – ili zbog promene zakonskih regulativa ili zbog trenutne situacije u vašoj firmi (ili na tržištu). Dogovori će se pokazati kao nešto kompleksniji u ovoj nedelji – iako ćete ih uspešno privesti kraju, imaćete dosta prepreka i nerviranja pre toga. Generalno – sve što se vezuje za dogovore, ugovore ili dozvole – tražiće od vas maksimalnu fokusiranost i spremnost na prilagođavanje.

Zdravlje

Povremene respiratorne tegobe, prehlade.

 




LAV

Hrana

Smanjite upotrebu jakih začina, preskačite grickalice i slatkiše, brzu hranu – ali i obilne obroke. Potrebni su vam redovni, ali manji obroci sa većim procentom povrća i biljnih vlakana.

Ljubav

Porodični i poslovni sektor će vam oduzimati dosta energije i vremena, trenirati vam živce i opterećivati vas – a sve se ovo makar jednim delom može preliti u odnos sa voljenom osobom. Ta nervoza može posebno biti izražena na samom početku nedelje, kao i u danima vikenda. Pošto i partner ima svoja opterećenja i probleme – pokušajte da podržite i olakšate jedno drugom. Slobodni Lavovi – nije nemoguće da se u ovim danima ostvari kontakt ili čak susret sa starom simpatijom ili bivšim partnerom. Novi emotivni interesi nisu nemogući, ali bi ovo mogli da budu flertovi ili kratkotrajne aferice.

Posao

Poslovni sektor vam „jede“ dosta vremena, energije, živaca. Ne znači da je situacija na poslu loša ili da vaše pozicije nisu stabilne – ali definitivno znači da je teško završavati obaveze jer se stalno pojavljuju neke sitne stavke na kojima se saplićete ili koje vas usporavaju. I pored ovoga – Lavovi mogu ostvariti dobre kontakte, napraviti dogovore koji im odgovaraju ili potpisati ugovore od važnosti. Koliki god da su vaši prilivi u ovom periodu – porodični sektor traži ulaganja i nosi veće troškove za članove porodice.

Zdravlje

Prehlade, infekcije.

 




DEVICA

Hrana

Buran životni tempo, dosta dešavanja, pa je potrebna raznovrsna hrana, možda i u nešto većim količinama, da biste imali dovoljno energije. Posebnu pažnju obratite na citruse, ali i na sveže povrće.

Ljubav

Distanca.  Ovo je ukratko opis naredne sedmice za one u partnerskim odnosima. Distanca može biti fizička – da ste oboje toliko zatrpani nekim svojim obavezama i dešavanjima pa imate malo zajedničkih trenutaka….ali ovo može označiti i distancu u načinu razmišljanja, komunikaciji, mogućnosti dogovora po bilo kom pitanju. Koja god da je distanca u pitanju, ona se može prevazići – ali ćete oboje morati tome da se posvetite. Slobodne Device – novih emotivnih prilika imate, a moguće je čak da u ovom periodu više osoba pokušava da privuče vašu pažnju. Vi lično ne biste trebali da žurite sa odabirom, jer ste trenutno u periodu kada vaša očekivanja mogu biti nerealna.


Posao

Naporna i više nego aktivna, ali dosta plodonosna i uspešna poslovna sedmica je pred vama. Možda nećete baš u potpunosti biti zadovoljni nekim dogovorima, ili ćete se pak dobrano pomučiti da biste ih ostvarili. U drugom delu nedelje moguće je poslovno putovanje ili informacije o istom. Generalno – u svemu što ste već otpočeli ili što ćete pokretati tokom ove sedmice (projekti, obaveze, dogovori) – vi idete u dobrom pravcu. Otežanja koja će se pojavljivati neće uticati na rezultate vašeg rada.

Zdravlje

Ne iscrpljujte se i ne idite preko svojih granica.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>