Svet

Region

Šeron Stoun lekari otužili da izmišlja bolest, a ona jedva preživela!

Glumicu Šeron Stoun lekari su otužili da izmišlja bolest, a ona jedva preživela! Glumica je nedavno pričala o svom strašnom iskustvu, kada je doživela moždani udar. Govorili su da je migrena, onda su joj se borili za život!

 Šeron Stoun lekari otužili da izmišlja bolest, a ona jedva preživela! Screenshoot/Instagram






Dugo vremena je glumica strahovala od reakcija javnosti, obzirom da su se lekari tom prilikom prema njoj poneli krajnje neprofesionalno i neozbiljno.


Zbog stravičnih bolova, odmah su je prevezli u bolnicu. Lekari su, od samog početka, tvrdili da je reč o bezazlenoj migreni. Na prvoj angiografiji propustili su izliv krvi u mozak, zaključujući da je sve to plod njene mašte. Međutim, uskoro su se stvari dramatično promenile, te se Šeron Stoun doslovno borila za život:


"Probudila sam se u kolicima i pitala gde idem, a on je rekao 'na operaciju mozga'. Doktor je bez mog znanja ili pristanka odlučio da idem na eksperimentalnu operaciju mozga i poslao me u pravo u operacionuu salu"- ispričala je glumica.



Sam proces oporavka nije bio nimalo lak, s obzirom na to da su njene šanse za preživljavanje nakon izliva krvi bile samo 1%. Glumica je doživela gubitak pamćenja, desna strana njenog lica potpuno je opustila i počela propadati, dok je istovremeno počela i da muca. Uz sve to, njen vid se dodatno pogoršao:




"Ono što sam naučila kroz ovo iskustvo je da se u medicinskom okruženju žene jednostavno ne čuju, naročito kada nemate ženskog lekara". -  izjavila je Šeron Stoun.


Ove godine, glumica je doživela još jedan težak gubitak - njen brat, Patrik Stoun, preminuo je u 57. godini života. Obdukcija je otkrila da je pretrpeo iznenadni srčani zastoj zbog bolesti srca. Nije jasno da li je bio hospitalizovan u trenutku smrti.










Glumica ističe svoj ponos zbog godina i dobrog izgleda, suprotstavljajući se trendu podmlađivanja koji mnoge žene prate danas. Oseća se savršeno u svojoj koži, a tajna njenog besprekornog izgleda leži upravo u tome. Čini se da niko ne nosi godine tako dobro kao ona.




Iako broji 65 godina, njen izgled je daleko mlađi. Prema mnogim stručnjacima, ključ njenog mladolikog izgleda krije se u kratkoj kosi i intrigantnim odevnim kombinacijama:


"Moj omiljeni doručak je lubenica s fetom, mentom i maslinovim uljem te soli i biberom. Uz to pojedem tost bez glutena i popijem biljni čaj"- kaže glumica.


Kada je reč o vežbanju, glumica redovno praktikuje čučnjeve kako bi održala tonus svojih mišića. Posvećena je svakodnevnim treninzima kako bi održala svoju zavidnu formu. Trudi se da vežba svaki dan kako bi uvek zadržala svoju vitku liniju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>