Region

Svet

Barbara Bobak: Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima!

Bivša devojka Darka Lazića, pevačica Barbara Bobak, priznaje da veruje u predbračni ugovor i dodaje, "neće on meni ništa da otima". Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene...

Barbara Bobak: Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima! Screenshoot/Instagram






Pevačica Barbara Bobak otkrila je kakav je trenutno njen emotivni status i šta to treba da poseduje njen savršen muškarac:


"Nisam nikad sama. Imam slobodno vreme, ali ne volim da ga provodim sama sa sobom, emotivno sam slobodna. Retko kada imam vremena, obično ne razmišljam ni o čemu kada ne radim i volim da gledam crtaće, to me opušta. Omiljeni mi je Riki Mortin i South Park." - ispričala je Barbara pa otkrila kakav treba da bude muškarac koji bi bio sa njom u vezi:











"Pa pre svega da razume ovaj posao, da bude dobar prema meni, da me ne maltretira psiho-fizički, da se poštujemo, i da dobijem zauzvrat ono što pružam.Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene. Mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan na to da njegova partnerka bude jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega i da im faktor posla i uspešnosti ne igra nikakvu ulogu u njihovom odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići, oni mene ne interesuju, neka se plaše"- bila je iskrena Barbara Bobak.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>