Elita 7

Parovi

Miljana Kulić iznela optužbe na račun Teodore! Era Ojdanić je delio sa Takijem!

Nova drama u Eliti! Miljana Kulić iznela optužbe na račun Teodore Delić! Era Ojdanić je delio sa Takijem Marinkovićem?! Opšti sa kim stigne, rekla je svoje mišljenje Kulićeva.

Miljana Kulić iznela optužbe na račun Teodore! Era Ojdanić je delio sa Takijem! Screenshoot/Instagram





Bebica je dobio pitanje koje se odnosilo na to što Teodora Delić priča kako joj je Taki služio samo za promociju, pa kako će se osećati ako je i sa njim zbog neke vrste promocije. Teodora je odmah demantovala da je tako nešto rekla.

U priču se uključila Miljana Kulić i iznela da je Teodora Delić bila intimna sa pevačem Erom Ojadnićem:



"Apsolutno ga ne koristi, zaljubila se. On je baš tip momaka koje je imala ona do sada. I slep vidi da se zaljubila. Njoj se ovaj čovek gadi i sama priča non stop o bivšem momku kako je izgledao, apsolutno sa gađenjem priča o njemu kada god ima priliku za to, apsolutno ga upoređuje sa bivšim momkom. 



On je šeširdžija, a bivši momak je Bog. Igra igru zato što je bivši momak, nažalost, Miljane Kulić. Kada god joj prilazi, ona traži izgovor: "Hajde reši sa ovom tvojom bolesnicom šta imaš". Era Ojdanić?! Ja sam razmišljala, ona je promenila lični opis. Moje mišljenje i moj subjektivni osećaj je da je Era Ojdanić s**ualno opštio sa njom, kao i njegov unuk Uroš. Tako da, ova devojka je devojka poznatog morala."



A kakav je tip momaka tvojih sestara? - pitao je Bebica Miljanu Kulić.


"Čeka Zolu, rekla je Urošu da jedva čeka da uđe Zola. Smatram da čim pre bude ušao Zola, da će biti zanimljivo." - poručila je Kulićeva.

"Miljana je poznata po istini ovde." - dodala je kratko Teodora Delić. 




 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>