Ljubav

Style

Ljubavni horoskop za novembar: Vaga, Škorpia, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Ljubavni horoskop za novembar 2023. godine nekim znakovima Zodijaka donosi veselje i ozvaničenje veze, a neki će morati da nauče bolje da komuniciraju. Pogledajte šta su to astrolozi pripremili za vas ako ste Vaga, Škorpia, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba!

Ljubavni horoskop za novembar: Vaga, Škorpia, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus








Vaga


Imate velike šanse da vezu u kojoj ste podignete na viši nivo ali na vama je ta odluka, pa onda i dela. Novembar je odličan mesec za sve one koji imaju u planu proširenje porodice. Slobodni previše očekuju od osobe koja im se na neki način dopada, a malo čine ono što je do njih. Potrudite se i nećete se pokajati.





Škorpija


U prvoj polovini meseca bi trebalo da rasčistite sa partnerom sve ono što vas guši i koči vašu vezu i samo tako će ostatak meseca ali i na dalje sve biti mnogo mirnije i lepše. Naučili ste iz svojih grešaka pa to sada i primenite. Slobodni pripadnici znaka imaju udvarača koji je uporan ali ne i nametljiv, dajte mu šansu.





Strelac


Oni Strelčevi koji iza sebe imaju stresan period sada mogu da odahnu ali je preporuka astrologa da sa partnerom o svemu otvoreno govore, kako ne bi došlo do novih sukoba i neslaganja. Slobodni treba dobro da razmisle pre ulaska u vezu sa osobom sa kojom već na neki način imaju kontakt i komunikaciju. Stvari nisu uvek onakve kako vam se čini na prvi pogled...

 

Muški klimaks: Kada počinje i kako prepoznati simptome! (VIDEO)










Jarac


Pravo je vreme da partneru pokažete svoju nežnu stranu i da uživate u ovom novembru. Ostavite iza sebe sve ono što guži vašu vezu i uživajte. Slodoni pripadnici znaka vuku neke stvari iz prošlosti, kao teret na svojim leđima. Oslobodite se toga što pre, preporučuju zvezde.



Vodolija


Mesec novembar donosi preispitivanje za Vodolije koje su u braku ali za one slobodne, posebno za one koje su od skoro solo. Nije loše postavljati sebi pitanja ali je važno doći i do pravih zaključaka. Ako ste za nešto krivi, krivi ste, biće prilika da se greške isprave i sve bude mnogo, mnogo bolje nego do sada.



Ribe


Vaši planovi će u novembu lako da se ostvaruju i mnogo ćete imati bolju komunikaciju, ne samo sa partnerom, već i sa ostalim bliskim ljudima. Nekima ćete morati da postavite granicu, kako bi odnosi bolje funkcionisali. Slobodne Ribe mogu uživati u svakom danu u novembu ako sebe ne budu kočili nekim svojim nesigurnostima i stalnim pitanjima da li je neko dovoljno dobar za njih.

Prvi deo HOROSKOPA pročitajte OVDE.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>