Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 23. oktobra do 29. oktobra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:





OVAN

Hrana

Hrana koja će osnažiti vaš imunitet jeste zeleno lisnato povrće, beli luk, celer, limun, orasi, bademi, semenke suncokreta, med. Pojačaće vam se apetit ove nedelje, ne preterujte.

Ljubav

Komunikacijske poteškoće sa partnerom su prolaznog karaktera (mogu se vezivati za zajedničke planove, finansije, decu, a mogu biti i posledica trenutne obostrane nervoze) i na iole stabilnije odnose neće imati veći uticaj. U vezama koje su već duže vreme napete i pod pritiskom – postoji šansa za dublje raskole, a kod nekih parova ovo može doneti i „stavljanje tačke“. U svakom slučaju – vi biste trebali da budete manje isključivi i tvrdoglavi, a više otvoreni za dogovor i kompromis. Slobodni Ovnovi – zanimljivi kontakti sa suprotnim polom, moguća su i konkretnija dešavanja – čak i ulazak u vezu.

Posao

Moguće su nove poslovne ponude, predlozi, ugovori – iako je sve skopčano sa tenzijom i žurbom – ovo bi se moglo pokazati kao pozitivno po vas. Informacije koje čekate stižu i povoljne su – pogotovo ako se vezuju za poslovno putovanje, nov projekat, saradnju sa inostranstvom, novo radno mesto ili promenu u okviru postojećeg posla. Serija troškova će u popriličnoj meri isprazniti vaš novčanik, ali sa pojačanim izdacima idu i nove mogućnosti za zaradu, bolji tekući prihodi ili vraćanje novca koji vam neko duguje.

Zdravlje

Kvalitetna ishrana, kretanje i dobar san vrlo će pozitivno uticati na vas.

 




BIK

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku krajem sedmice govori o dosta izraženom apetitu, koji može biti pojačan i zbog nervoze koja će biti vaš verni pratilac u ovim danima.

Ljubav

Dosta šarenoliko u vašim emotivnim relacijama tokom ove sedmice. Partner će umeti da vam izazove nervozu ili da vas isprovocira ponašanjima, rečima, postupcima. Još ako na to dodamo nešto jaču ljubomoru i posesivnost – nekim parovima ovaj period može biti prilično turbulentan. Možete se kroz otvorenu komunikaciju „lečiti“ u smislu da umete i da kažete, ali i da čujete i ono što je dobro, ali i što je eventualno problematično u odnosu. Slobodni Bikovi – ako ste u proteklom periodu pokrenuli komunikaciju koja vam je interesantna, sada postoji šansa za razvitak i produbljivanje. Polako, ali sigurno

Posao

Mars, Merkur i Sunce u tranzitu kroz znak Škorpije vam sa jedne strane donose aktivne dane, nove poslovne ponude ili čak ulazak u pregovor sa nekim….ali zato sa druge strane govore o pritisku koji u ovom periodu trpite, kao i o zahtevnim saradnicima, ali i nadređenima. Biće situacija koje mogu biti dosta zahtevne po vas, ali ćete vi ovo rešavati na jedan pametan i praktičan način. Ima mogućnosti za poboljšanje priliva i za nešto više novca u vašem novčaniku.

Zdravlje

Sklonost ka virusnim i bakteriološkim infekcijama. Osetljiv urogenitalni trakt.

 




BLIZANCI

Hrana

Nervozniji ste ove nedelje, pa je moguće da ćete češće nego inače posezati za brzom hranom ili konzumirati grickalice u većoj meri. Ako ništa drugo, makar uzimajte više tečnosti.

Ljubav

I partner i vi ste dosta nestrpljivi i nervozni u ovoj sedmici, pa manjih ili većih nesporazuma i tenzija može biti. Trudite se da ne budete isključivi i tvrdoglavi (važi za oboje) – dogovor i razumevanje se itekako mogu postići, ali će biti potrebnija otvorenija i razumnija komunikacija. Ćutanje ne, kao ni međusobno prebacivanje krivice. Slobodni Blizanci – iako ste u periodu koji daje šanse za nove osobe u vašem životu, te priče moraju biti da – dosta strasne i vatrene, ali i sa daškom komplikacija, težinom, čak pomalo turbulentne. Ipak – ljubav je ljubav, koliko god imala tendenciju da nam istumba život.

Posao

U polju poslovne svakodnevice, odnosa sa saradnicima, obaveza i odgovornosti – nalaze se Mars, Merkur i Sunce. Evidentno je da su ovo segmenti u koje ćete ulagati najviše aktivnosti, energije i volje – ali istovremeno i segmenti koji će u narednom periodu biti dosta zahtevni, koji će vam donositi izazove i manje ili veće borbe na dnevnoj bazi. To ne znači da je pred vama loša nedelja, naprotiv – neki od vas mogu napraviti značajne korake, ostvariti važne dogovore ili se posvetiti ozbiljnim projektima.

Zdravlje

Prehlade, infekcije, mogućnost povreda.

 

Porodični terapeut Nebojša Savić o braku sa osobom koja već ima decu!









RAK

Hrana

Moguća je pojačana potreba za dobrim, sočnim zalogajem I “jačom” hranom. Neki od vas neće moći da odole ni slatkišima, pa lako mogu nabaciti par kilograma. Uzimajte više tečnosti.

Ljubav

Varnica će svakako biti u vašim emotivnim relacijama. Sad, u kojem će pravcu i na koji način te varnice da se ispoljavaju – zavisiće i od trenutnog stanja u vašem odnosu, ali i od postupaka partnera i vas. Kao što možete inspirisati i podsticati jedno drugo, zajednički prevazilaziti neke napete situacije iz proteklog perioda, podržavati se i strasno voleti – isto tako možete jedno drugom unositi nemir i nervozu. Slobodni Rakovi – u polju ljubavi Mars, Merkur i Sunce bude vas, podstiču na akciju ali ukazuju i na zanimanje suprotnog pola za vas. Neke vatre vrlo lako mogu biti zapaljene.

Posao

U ovoj ste sedmici više inspirisani, više kreativni a ideje koje imate nisu ni malo loše. Posvetite se onim projektima i ciljevima koji su vam sada prioritetni – lakše ćete pronalaziti rešenja i brže stizati do rezultata. Vaša energija i ambicioznost rastu, pa su u ovom periodu mogući i neki potezi koji vama baš nisu svojstveni i koje bismo mogli nazvati čak malo rizičnim ili drastičnim. Umećete da se izborite sa izazovima – bez obzira da li oni idu kroz dogovore ili odnose sa saradnicima.

Zdravlje

Ne forsirajte sebe, nađite dovoljno vremena za opuštanje i odmor.

 




LAV

Hrana

Lavovi bi mogli da se konačno pokrenu i shvate da je neophodno da uvedu neke promene u način ishrane. Potrebna vam je hrana koja vam daje energiju, a ne otežava I ne usporava varenje.

Ljubav

Znak Škorpije je vaše polje privatnosti, intime, porodice, doma – a tranziti Marsa, Merkura i Sunca kroz ovaj sektor ne nagoveštavaju baš mnogo miran i opušten period ispred vas. Neki će se parovi baviti preseljenjem, renoviranjem, neki će buditi vatre strasti….ali će biti i onih kod kojih će varnice leteti, samo na drugačiji način. Izbegavajte isključivost i isterivanje svoje volje – to važi i za partnera, a pogotovo za vas. Slobodni Lavovi – nije savršen period za nove emotivne početke jer bi oni bili dosta komplikovani i ispunjeni jakim strastima. Mogućnost kontakta ili susreta sa bivšim partnerom.

Posao

Zahtevna, povremeno naporna i sa dosta obaveza radna sedmica je ispred vas. Biće dosta situacija u kojima će biti potrebno da pokažete pamet i strpljenje – prepreke ćete lakše prevazilaziti ukoliko ne budete suviše izričiti u postupcima i komunikaciji. Iako će delovati da ćete lako napraviti neke dogovore, nemojte se opuštati jer su moguće promene u poslednjem trenutku. Povoljne informacije dolaze do vas i moguće je da se one vezuju za neki vid poboljšanja u finansijskom sektoru.

Zdravlje

Pojačan umor. Osetljivost na viruse i bakterije.

 





DEVICA

Hrana

Vaša će ishrana dosta zavisiti od vašeg raspoloženja, a pošto će ono biti promenljivo, jasno vam je da ste u danima kada ćete ići iz krajnosti u krajnost. Neka vaši obroci budu lagani I više se baziraju na povrću.

Ljubav

I opet u prvi plan za parove izlazi komunikacija – neke da spoji, neke da razdvoji. Jer nije isto kada svako vodi svoj monolog, vrti svoju priču i ne čuje drugu stranu (ili još gore kada postoji isključivost, pritisak ili uslovljavanje) – ili kada obe osobe imaju svoje stavove i mišljenja, ali su spremne da čuju, razumeju i pronađu zajednički jezik. Ne znam u kojoj je kategoriji vaš odnos, ali je svakako savet – razgovarajte, dogovarajte se, sarađujte – to su merne jedinice za zajedništvo i bliskost. Slobodne Device – interesantan period, koji u vama budi nemire, želje, koji vas jako pokreće na polju emocija.

Posao

Sedmica pred vama je interesantna jer vam može doneti dobre poslovne ponude, predloge, projekte ili pak vrlo povoljne informacije (možda i nešto što duže vreme čekate i pokušavate da realizujete). Ne očekujte da će se sve razvijati i ići bez prepreka i nekog vida borbe – to vam je u ovom periodu zagarantovano, ali ćete rezultatima biti više nego zadovoljni. Izbegavajte samo da u komunikaciji sa saradnicima budete isključivi i drastični. Mogući su nesporazumi i sklonost ka raspravama.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Moguće su povrede, ali i infekcije.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>