Svet

Region

Preminuo Bert Jang, poznat po ulozi Polija Penina iz filma Roki!

Preminuo je Bert Jang, poznat po ulozi Polija Penina iz filma "Roki"! Tačan uzrok njegove smrti tek treba da bude otkriven.

 Preminuo Bert Jang, poznat po ulozi Polija Penina iz filma Roki! Screenshoot/Instagram





Bert Jang, poznat po ulozi Polija Penina u franšizi "Roki", preminuo je u 83. godini, tačnije 8. oktobra u Los Anđelesu, javljaju strani mediji, a vest o njegovoj smrti potvrdila je ćerka An Morea Stajngiser za "Njujork tajms". Tačan uzrok njegove smrti tek treba da bude otkriven.

Silvester Stalone, koji je igrao Rokija u istoimenom filmu, oglasio se ovim povodom kako bi odao počast kolegi i prijatelju:


" Za mog dragog prijatelja, Berta Janga, bio si neverovatan čovek i umetnik, meni i svetu ćeš mnogo nedostajati... Počivaj u miru." - napisao je Stalone, prenose američki mediji.


Bert Jang, čije je pravo ime Džerald Tomazo DeLuiz, rođen je 30. aprila 1940. godine i odrastao je u Kvinsu, u Njujorku.








Glumio je u preko 160 filmskih i televizijskih projekata. Pre nego što se pojavio pred kamerama, Bert je služio u mornaričkom korpusu Sjedinjenih Država od 1957. godine do 1959. godine.
 
Poznat je i po tome što je radio na filmovima kao što su "Kineska četvrt" (1974) - sa Džekom Nikolsonom i Fej Danavej u glavnim ulogama, kao i "Bilo jednom u Americi" (1984).

 

Sarti Bartman žena sa najvećom zadnjicom skončala u mukama!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>