Ostalo

Sme�no

Pločice u kupatilu će zablistati! Kamenac nestaje bez problema!

Pločice u kupatilu, wc šolja, lavabo, kada, će zablistati uz pomoć ove mešavine. Kamenac, kažu nestaje bez problema, a nije vam potrebna nikakva skupa hemija.

Pločice u kupatilu će zablistati! Kamenac nestaje bez problema! Svet Plus





Da biste očuvali sjaj i blistavost pločica, redovno ih treba održavati. Mnoge žene priznaju da ih ništa ne iritira kao prljave pločice i naslage koje se formiraju između njih, posebno na fugama od sapunice i kamenca.



Nedavno je jedna majka postala viralna na popularnoj Facebook grupi "Mame koje čiste" kada je podelila sliku i recept za efikasno čišćenje kupatila.

 

Da li ste znali da postoji pametni kolač?!








- Mame, pronašla sam rešenje za naš problem. Potrebno je samo nekoliko minuta i malo truda. Jedva verujem svojim očima – napisala je. 


Otkrila je "tajni" recept koristeći sodu bikarbonu i izbeljivač. Iako nije opasno mešati ova dva proizvoda, naglasila je da izbeljivač nikako ne bi trebalo kombinovati s drugim hemijskim sredstvima iz zdravstvenih razloga.




-Pomešala sam dok nisam dobila pastu. Nanela sam smesu na problematična područja i koristila staru četkicu za zube. Kamenac je nestao bez problema – objasnila je.

Nije iznenađujuće što je ovaj magični recept za čišćenje kupatila dobio hiljade lajkova i komentara, a mnoge majke su je proglasile "genijem".








NAPOMENA: Obavezno koristite rukavice i četkicu, nikako ovu pastu ne dodirujte rukama i nemojte je praviti i mešati u metalnim posudama.

 

Kremasta voćna torta! Eksplozija ukusa! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>