Svet

Region

Švedski industrial metal bend Pain ponovo u Beogradu!

Švedski industrial metal bend "Pain" nakon šest godina ponovo u Beogradu. Fanove očekuje epska metal avantura, puna hitova kao što su "Shut Your Mouth", "Same Old Song", "Follow Me", “End Of The Line” i njihov najnoviji singl "Party In My Head". I, kao što je Peter obećao, biće još novih numera na set listi.

Švedski industrial metal bend Pain ponovo u Beogradu! Foto: Agata Nigrovskaya





Grupa PAIN vraća se nakon šest godina u prestonicu - poznati po energičnim nastupima, PAIN najavljuju svoju dugoočekivanu "I AM" turneju.


Pripremite se za čistu energiju i intezivno iskustvo na njihovim koncertima i ne propustite priliku da ih vidite 23 novembra u klubu Zappa Baza!

"Započeli smo još jedno dugo putovanje ovom "I AM" turnejom i veoma smo srećni zbog toga" navodi Peter Tagtgren. "Konačno ću objaviti par novih pesama pred početak nastupa i ne mogu da dočekam da sa PAIN-om obiđem svaki kutak sveta.


 JA SAM (na engleskom: I AM) na turneji. Pridružite mi se!"










Pored Petera Tagtgrena, PAIN čine i njegov sin Sebastian Tagtgren na bubnjevima, Jonathan Olsson na basu i Sebastian Svalland na gitari.

Fanove očekuje epska metal avantura, puna hitova kao što su "Shut Your Mouth", "Same Old Song", "Follow Me", “End Of The Line” i njihov najnoviji singl "Party In My Head". I, kao što je Peter obećao, biće još novih numera na set listi.


Tagtgren, pevač, multiinstrumentalista i producent, poznat je po svom radu sa bendovima Hypocrisy, The Abyss i Pain, dok ga šira publika pamti po saradnji sa frontmenom Rammsteina, Tillom Lindemannom, s kojim je od 2013 do 2020 činio super duo Lindemann.

Stoga će koncert Paina 23. novembra biti idealno zagrevanje za prolećni spektakl čuvenih Nemaca.

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>