Region

Svet

Branka Bojanić: Miloše ako ti je važniji Dvor, ja se pakujem i odlazim

Supruzi Miloša Bojanića, Branki, do te mere je dojadilo da sluša svakodnevno uvrede i ponižavanja na račun svog muža, da mu je zapretila razvodom ako se odmah ne vrati kući! Naime, u razgovoru za Alo! pevačeva životna saputnica kaže kako sve teže podnosi dešavanja u rijaliti programu, te da joj je do te mere dozlogrdilo da će joj lakše biti da se razvede od njega nego da prolazi kroz ovu psihičku torturu.

Branka Bojanić: Miloše ako ti je važniji Dvor, ja se pakujem i odlazim



"Razgovarala sam sa organizatorima „Dvora“ i rekla da Miloš mora da izađe iz rijalitija! Više me ne zanima ni da li on to želi ili ne. Posle Firčijevog napada na njega, nekako sam se sabrala i rekla Milošu da radi kako on želi, ali ovo je prevršilo svaku meru. Ako mi se bude usprotivio, pokupiću stvari i otići od njega" – priča u jednom dahu Branka, koja dalje obrazlaže svoje namere.

"Za Miloša bih sve uradila, ali ovo je previše. Ja niti mogu niti želim da se svaki dan nerviram i da pijem lekove za smirenje zbog svega što mu rade tamo. Govore mu da je pedofil, da je on kriv za ubistvo pokojnog premijera i ne znam šta sve ne. Ako on misli da mu je jedan rijaliti potrebniji od mene koja sam mu i supruga i prijatelj i sve što zatreba, nije problem. Pokupiću stvari i otići ću od kuće. Imao je on život i pre mene kao i ja pre njega. Niko neće propasti ili, ne daj bože, umreti ako ja odem, razvedem se od njega" – objašnjava Braćalina supruga, koja je odlučna u želji da istraje u nameri da Miloša izvuče iz „Dvora“.

Sve prisniji odnos između Miloša i Maje Nikolić, a koji je inicirala pevačica svojim poljupcima i češkanjem, Branka ne doživljava ozbiljno.

"Ma Miloš je takav. Ako se on ne stidi svoje dece i unučića da nešto na tu foru uradi pred kamerama, što bi se mene stideo. Mislim samo da Maja Milošu nije iskren prijatelj. Prevrtljiva je dosta. Pričala je i radila Milošu iza leđa, a on to njoj nikad ne bi uradio" – završava priču Branka.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>