Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 16. oktobra do 22. oktobra 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus







Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




OVAN

Hrana


Odličan je momenat da, sve ono što vam smeta da biste funkcionisali I osećali se kako treba, izbacite sa jelovnika. Oni koji hoće da otpočnu sa dijetom – pravi je trenutak za tako nešto.

Ljubav

U odnosima u kojima već postoji jaka napetost I u kojima se „tresu temelji“ veze može doći do teških reči, pritisaka, manipulacije ili ljubomornih scena. Može doći do „podvlačenja crte“ i odvajanja, pokretanja zakonskih postupaka. Ukoliko vaš odnos sa partnerom ne spada u ovu kategoriju – pokušajte da ne dozvolite da vam se druge osobe mešaju u vezu. Mnogi parovi su na raskrsnici – neki idu različitim putevima na dalje, dok drugi mogu odlučiti da dignu odnos na viši nivo. Slobodni – poslovni segment, ali i odlazak u kafić/restoran/teretanu/kod lekara/prodavnicu/banku – može biti mesto za flert i strast.

Posao

Prepreka će svakako biti, ali će vas one jednim delom čak inspirisati na borbu i buditi onu posebnu tvrdoglavost u vama, kada želite da se dokažete i drugima i sebi. Promene u poslovnim partnerstvima i saradnjama su sada više nego moguće, a i komunikacija sa pojedinim saradnicima može biti više nego izazovna. Ukoliko pravite novi poslovni dogovor, računajte da će on zaživeti do polovine novembra otprilike. I na dalje vam je period ispunjen većim troškovima, pa ukoliko je to moguće – čuvajte novac.

Zdravlje

Problemi sa zubima i desnima. Osetljiv urinarni trakt.

 



BIK

Hrana

Potrebna vam je hrana koja će vam popraviti krvnu sliku i doneti energiju – meso, cvekla, paradajz, spanać, jaja, zeleno lisnato povrće. Više čajeva, sokova I proizvoda od meda.

Ljubav

Iako je odnos između partnera i vas sada u stabilnijoj fazi, može doći do nekih komplikovanih ili izazovnih situacija – na samom početku nedelje, kao i u danima vikenda. Prisutna je doza posesivnosti i ljubomore, ali se lako može dogoditi da vam oboma izazovi kroz obaveze i posao pojačavaju nervozu – pa to projektujete jedno na drugo. Slobodni Bikovi – svako potencijalno poznanstvo sada se razvija polako i uz dozu pojačanog opreza. Ipak, taj oprez ne umanjuje dosta dobre šanse da komunikacija sa nekim lagano prerasta u nešto više. U dobrom ste periodu za ljubav, ali nema potrebe za žurbom.

Posao

Imaćete osećaj kao da ste protrčali kroz ovu sedmicu, obzirom na to da se tempo obaveza i dešavanja neće ni u jednom trenutku smanjiti i usporiti. Pred vama su zahtevni dani – obaveze, odnos sa saradnicima i nadređenima, milion i jedno dešavanje pored toga – sve vas to energetski crpi i donosi vam stres. Povremeno ćete imati osećaj da sve ide preko vas i da bez vas ništa nije moguće završiti – i verovatno nećete biti baš daleko od istine. Definitivno niste zadovoljni stanjem finansija.

Zdravlje

Iscrpljujuća nedelja je pred vama.

 



BLIZANCI

Hrana

Umerena konzumacija mleka i mlečnih proizvoda, ali više voća, naročito svih vrsta citrusa – pomorandži, limuna, mandarina. Takođe, barena I kuvana hrana. Preporučuje vam se više ribe i manje mesa.

Ljubav

Iako se partner i vi prilično dobro razumete, ipak će se dešavati situacije koje na kratko mogu doneti tenziju. Slične talasne dužine su tu, ali pokušajte da u tim napetim momentima dodatno popustite jedno drugom. Ono što vas vezuje je realno, ono što vas uznemirava je kratkog daha i prolazno (uglavnom se može vezivati za sumnju, emotivnu povređenost ili teme iz prošlosti), zato ne dozvolite da napravi distancu između vas. Slobodni Blizanci – nekih inspirativnih dešavanja može biti, ali bar trenutno ne izgleda da ona idu u pravcu ozbiljnijeg ili trajnijeg emotivnog odnosa.

Posao

Nije savršena nedelja za finansijsku stabilnost – jer će stalno iskakati novi troškovi kojima ćete morati da se bavite. Što se poslovnog dela tiče – oprezno sa novim dogovorima i potpisivanjem ugovora – dobro proučite sve, da vam ne bi promakli bitni detalji. Želja da ojačate finansijski sektor može vas „poterati“ da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju. Dosta obaveza će u ovom periodu ići sa kašnjenjem i uz prisustvo tenzije sa saradnicima. Pritisak od strane nadređenih je pojačan.

Zdravlje

Dosta nervoze.

 

Kremasti čokoladni kolač iz činije! (RECEPT)









RAK

Hrana

Od voća će vam najviše prijati citrusi, ali ne preskačite nI jabuke I kruške. Što se obroka tiče, on bi trebali da budu kaloričniji nego inače, jer će vam u ovom periodu trebati dosta energije, ali ne praznih kalorija.

Ljubav

Pokušajte da u svakom danu nađete razlog za osmeh i radost – pa makar i kroz sitnice, one fine i slatke koje mogu povezati partnera i vas. Budite i strasti, jer one jesu tu – samo je potrebno pokrenuti ih. I radost i strast su vam sada više nego potrebni, jer toliko je nerešenih situacija, kao i onih koje vas opterećuju – da vam je neophodan taj svakodnevni „iskorak“ i opuštanje. Ne dozvolite da se nervoza zadržava u vašem odnosu. Slobodni Rakovi – pokrenuta je želja za druženjima, za izlascima, za tim da budete sa ljudima sa kojima se osećate opušteno, nasmejano. Ima prostora i za simpatije i flert.

Posao

Dosta izazovna nedelja jer će postojati pritisak na vas – da se sve završi na vreme i bez probijanja rokova. Komunikacija sa saradnicima neće uvek ići lagano, koliko god se vi trudili i ulagali energiju u to. Neki problemi će iskakati i u komunikaciji, ali isto tako i u dogovorima i u papirološkim pitanjima – sve može krenuti kako treba, a onda doći do zapetljavanja. Moguće su i promene planova u poslednjem trenutku. Iako su prilivi nešto pojačani – dosta novca će tokom ove sedmice otići najpre na kuću i članove porodice

Zdravlje

Naglašen umor početkom i krajem nedelje.

 



LAV

Hrana

Potrebno je da obnovite energiju, koja je u poslednje vreme dosta polovična. Više ribe, povrća (najpre zelenog lisnatog), voća, jaja, mlečnih proizvoda. Slatkiše i tešku hranu izbegavajte.

Ljubav

Deluje kao da se partner i vi polako približavate jedno drugom. I kod stabilnih parova će ovo biti osetnije izraženo – počinjete da planirate, da se lakše dogovarate, da više snage ulažete u zajedničke ciljeve. Kod parova koji nisu baš stabilni – površina deluje mirno, ali ispod nje mnogo toga ključa i stoji neizrečeno. Potrebna vam je otvorenija komunikacija – da biste sva pitanja i nedoumice počeli da rešavate. Slobodni Lavovi – postoji prostor za razvoj nekog poznanstva – da, ide se korak po korak ali su ti mali koraci trenutno najbolja opcija. Dobar je period i za zabavu, druženja, izlaske.

Posao

Troškovi oko kuće ili članova porodice su izraženi, ali i vaši prilivi su trenutno nešto bolji nego inače (ili bolje uspevate da se organizujete i rasporedite novac), pa uspevate da „pokrijete“ sve. Što se poslovnog dela tiče – i dalje ste vrlo aktivni i cela sedmica će vam proći u aktivnostima i dešavanjima – a moguće je i da se izvuče neki solidan dogovor ili pokrene nov poslovni projekat. Moguće je da trenutno i nećete biti baš savršeno zadovoljni svojim učinkom – ali u datim okolnostima, izvući ćete sve što je moguće.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet.




DEVICA

Hrana

Potrebna vam je hrana sa više biljnih vlakana. Da biste poboljšali imunitet – obavezno više citrusa, a preporučuje vam se i više konzumiranja čajeva – od peršuna, koprive, matičnjaka.

Ljubav

Period je kada se može raditi na komunikaciji sa partnerom – ali ona mora biti bez pritisaka, uslovljavanja i manipulacije. Ovo posebno važi za one odnose u kojima situacija već neko vreme nije stabilna – ako imate nameru da popravljate nešto, potrebne su promene – a oko njih se samo možete dogovoriti, ne nametati ih jedno drugom. U onim emotivnim relacijama koje su stabilnog karaktera – malo nervoze na samom početku nedelje, ostatak perioda je dobar i povoljan za vas kao par. Slobodni – povoljni uticaji na vaš emotivni život, pa očekujte interesantna dešavanja i dobre početke.

Posao

Dosta korektna poslovna nedelja – umećete da prepoznate prilike i okrenete ih u svoju korist. Bićete više nego motivisani, jasni i precizni u dogovorima i nećete odustajati pred preprekama kojih će u ovoj nedelji ipak biti. Najviše na samom početku nedelje kada će komunikacija sa saradnicima predstavljati izazov za vas. I pored toga – izvesni su dobri dogovori, mada ćete po pitanju nekih svojih uslova morati malo da popustite. Što se finansija tiče – pare vas hoće, pa gledajte da ih ne spiskate sve odmah.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>