Style

Ljubav

Pomračenje Sunca u Vagi svakom znaku horoskopa donosi duboke promene!

Pomračenje Sunca u Vagi svakom znaku horoskopa donosi duboke promene! Evo kako će se ova astrološka pojava odraziti na svaki znak Zodijaka! Kada se ovaj događaj danas spoji sa mladim Mesecom u istom znaku, možemo smatrati da se bliži kraj jednog životnog ciklusa i početak nečeg potpuno novog...

Pomračenje Sunca u Vagi svakom znaku horoskopa donosi duboke promene! Svet Plus










Ovan: 


U vašem unutrašnjem svetu primetićete neusklađenost. Možda ćete osetiti da vas okružuju ljudi koji nisu iskreni prema vama. Vaše okruženje odražava vašu dušu, pa je sada vreme za introspekciju. Razmotrite kakvu energiju emitujete i budite spremni da prekinete odnose koji vam ne donose ništa dobro.




Bik: 

Primećujete da nešto nije u redu s načinom na koji pristupate životu. Deluje kao da znate koji je pravi put, ali iz nekog razloga birate onaj manje ispravan. Sada je vreme da uskladite svoje postupke sa svojom unutrašnjom mudrošću i krenete pravim putem. To će vam doneti korist i sreću.




Blizanci: 

Nalazite se u ciklusu ponavljanja istih postupaka, očekujući različite ishode. Sada je hitno vreme da se oslobodite ovog začaranog kruga i da napokon shvatite šta ne funkcioniše u vašem životu. Možda će to zahtevati da se odreknete nedostižnih snova ili toksičnih odnosa. Univerzum vas poziva da evoluirate i koračate prema napretku.









Rak: 

Vaša naklonost prema udobnosti svog doma je razumljiva, ali kosmos ima veće planove za vas. Sada vas gura prema napretku u karijeri, čak i ako inače niste ljubitelj pažnje i javnosti. Ovo može biti vaša ulaznica za sledeću fazu vašeg života, ispunjenog snovima i ambicijama.




Lav: 


Došlo je vreme da obnovite svoj unutarnji svet. Iako su vam možda zastarele ideje i planovi dosad funkcionisali, sada je trenutak da se oslobodite tih starih mantra. Duboko zaronite u svoju unutrašnjost i izbacite negativnu energiju koja se možda ukorenila u vama. Vaš um i duša trebaju osveženje kako biste koračali prema svetlijoj budućnosti, piše Still.





Devica: 


Devicama je poštovanje veoma važno, ali ovaj trenutak ih podstiče na duboku introspekciju. Pitanje je šta tačno podrazumevaju pod poštovanjem. Možda su do sada pogrešno procenjivale šta je ispravno. Samo zato što neko ne deluje onako kako vi očekujete, ne znači nužno da s njim nešto nije u redu. Ovo je vreme da preispitate svoje standarde i definišete prave vrednosti u odnosima.








Vaga: 


Vage su trenutno u središtu pažnje, i univerzum im pruža energiju koja oslobađa dušu i podstiče promene. Imaju još najmanje godinu dana da se pozabave temeljnim promenama u svom životu, što može izazvati preispitivanje nekih dosad nepokolebljivih istina. Dok ste nekada bili stručnjak u nečemu, sada je vreme da to dokažete svetu oko sebe.




Škorpija: 


Ovo pomračenje Sunca može izazvati neobjašnjivu nelagodnost kod Škorpija. Može se reći da će ovaj astrološki aspekt najviše uticati na Škorpiju. Mogu se pojaviti suptilne senzacije, bolovi bez očiglednog uzroka i nasumični signali od vaših čula. Ovo pomračenje vam nudi priliku da se povežete sa svojim instinktima i intuicijom. Sada je vreme da dublje zaronite u svoj unutrašnji svet i pružite sebi bolji uvid.




Strelac: 


Strelčevi, koji često uživaju u žurkama i avanturama, sada su pozvani na trenutak trezvenosti. Ovo će vam omogućiti jasniju perspektivu u vezi s onim što se događa u vašem životu. Prihvatanje da ste na pravom putu može vam pomoći da steknete bolje razumevanje svog puta ka isceljenju i duhovnom rastu.







Jarac: 


Iako vam se možda čini primamljivim da se potpuno posvetite svojoj karijeri, nemojte zanemariti lepotu kućnog života. Porodične dinamike mogu biti komplikovane, ali ovo je prilika da vaše novo, transformisano "ja" upravlja tim odnosima s ljubaznošću i saosećanjem. Balans između posla i privatnog života postaje ključan.




Vodolija: 


Sada je vreme da se posvetite znanjima koja često držite duboko u sebi. Možda ste obrazovani na određenom polju, ali mudrost koju ste stekli od roditelja takođe ima svoju vrednost. Vratite se na dosadne pridike i savete koje su vam nekad možda izazivali frustraciju. Istražite dublje njihovu mudrost i pronađite načine kako da je primenite u svakodnevnom životu.




Ribe: 


Raskid odnosa nikada nije lak, ali ovaj trenutak vas poziva na duboko razmišljanje. Razlike u životnim vrednostima ne moraju nužno biti razlog za ignorisanje i neslaganje. Čak i ako se ne slažete s nečijim pristupom životu, poštovanje bi trebalo da prevaziđe te razlike. Ovo je prilika da otvorite svoj um i pristupite odnosima s razumevanjem i suosećanjem.

 

Posna lešnik bajadera sa ukusom kafe! (RECEPT)





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>