Elita 7

Parovi

Milena Kačavenda i Marko Đedović saznali da je Ana Ćurčić odbila suočavanje!

Noćas su Milena Kačavenda i Marko Đedović saznali da je Ana Ćurčić odbila suočavanje sa njima! Naime Ćurčićeva je prvo pristala, a zatim i odustala...

Milena Kačavenda i Marko Đedović saznali da je Ana Ćurčić odbila suočavanje! Screenshoot/Youtube





Darko Tanasijević je porazgovarao sa Markom Đedovićem o sukobu Milene Kačavende i Nikole Lakića.


"Ja sam u dobrim odnosima sa oboje i nisam nešto previše zaključio iz njihove rasprave jer ništa preterano nisu ni rekli. Nikola je sinoć ustao i odjednom rekao šta misli samo ne znam što vremenom nije iznosio nego je čekao da sve skupi. 

Sem rijaliti fraza ništa nisam čio iz ove rasprave i nije mi inspirativna. Ni jedno ni drugo mi nisu u pravu. Vratiću se na Anu Ćurčić i to mi je interesantnije od same rasprave, pogotovo vezano za Ivana Marinkovića i te prepiske."
- rekao je Marko Đedović.


 

Najmoćnija ruska astrološkinja, tri znaka horoskopa smatrala je posebnim!










"Ja živim sa ovim ljudima i moram prokomentarisati." -rekao je Lakić.

"Malo mi usiljeno deluje ova rasprava jer ja kad se svađam ja i vređam ali oni možda nisu taj tip i deluje mi fejk ." - rekao je Marko.

Ana ne sme da dođe u Elitu da demantuje kumu jer je prvo prihvatila poziv da dođe, a potom je iz sebi znanih razloga odustala -rekao je Darko.



"Ja i kada nisam bio ovde ono što ja pričam napolju je bilo zanimljivije nego oni ovde. Ja za šta god da sam rekao da imam nešto uvek sam to obelodanio. Jasno mi je kao dan zašto nije došla jer nije smela da sedne preko puta nekoga ko sve zna. nije isto kada neko najavi nešto i kada trebaju da se stisnu mu*a i sedne naspram Milene Kačavende i mene. 


Ono što sam ja izneo ima veću težinu jer ja imam dokaze i ako ikada pristane da dođe zamolio bih da mi se odštampaju svi dokazi. Ona se usr**a sto posto jer ne možeš demantovati nešto za šta postoji materijalni dokaz. Možda je bilo i otvaranje nekog kazina pa nije došla. A šta da dođe, da priča da nije ismevala žrtve nasilja? Ja bih voleo da ona dođe ovde i ništa mi slađe ne bi bilo ali bi prošla kao Stanija koja je pop**ano izašla. Se*e mi se od tih tužnih priča."
-rekao je Đedović.


"Očekivano je što nije došla jer ona sa mnom ni kakvu šansu nema. Nema ona herca za ovo a definitivno bi došlo i do nekog loma."  - rekla je Milena Kačavenda.

 

Jedan sastojak dodajte u šampon da vam kosa zablista!



 



 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>