Elita 7

Parovi

Stanija na stubu srama! Aneli dobila aplauz od ukućana! (VIDEO)

Starleta Stanija Dobrojević na stubu srama zbog razgovora koji je došla da obavi sa Durdžićevom ženom! Aneli Ahmić dobila aplauz od ukućana!

Stanija na stubu srama! Aneli dobila aplauz od ukućana! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Nakon odgledanog video priloga suočavanja Stanije i Aneli, reč su dobili ukućani da prokomentarišu kako su oni doživeli ovu situaciju:








"Ja kada sam na početku govorio da se Aneli ovde izgubi svi su me napadali i govorili da je branim. Sa strane smo mi na ovakav način razgovarali a onda dođe ovde i ne zna šta priča. Ovo sve mi je najveći utisak. Koliko je ološ i odron ova Stanija, uvek je imala tu seljačku facu i priču za imbecile. Došla je da sprda nekoga, a posprdala se sa sobom. Na početku je rekla da zna na neku ženu i da joj samo šalje pare za dete, odjednom se ta neka žali njegovoj porodici da nemaju redovan se*s. Prosula se ispred Aneli. Dolazi sa pričom da će ona nekoga vratiti. 


Aneli je totalno precizno izgovarala sve stvari oko kojih smo i mi pričali. U određenom trenutku su i mene pokolebali da laže. Stanija dolazi svako malo se okreće da vidi da li su kamere uperene u nju. Došla je ovde da izveštava o svom kur**rluku. Vrhunski primitivizam je to što krije je**ča jer je druge vere a ako me spomene čućete od mene sve o ne primitivizmu te porodice. Ja ne verujem da su ni jedni verski velikodoslednici spremni da se razvalače po medijima sa belosvetskom ku**tinom. 

Koga boli du*e da li su stvari original kao i burme? Poenta je da je na početku rečeno da je on nju šutnuo ali joj daje pare svakoga meseca. nabijam ga na ku*ac i njega i nju ali na tuđ jer svoj za bacanje nemam. Od trenutka sve dalje govori da je sve slagala i da je potpaljena pi**a za tuđim novcem. Da ti dođeš i pitaš za prstenje da li je fejk i onda mlatiš svojim prstenom i dokazuješ da si pokušala da slažeš ne bi li sebe oprala. Ovo je apsolutni dokaz da je Aneli u pravu i da je Stanija slagala sve. Jako mi se svidelo kada je rekla Staniji da joj želi svu sreću. Traži papir od Aneli kao dokaz da je obortirala. Ona je dokazala da mnoge stvari zna."
-rekao je Marko Đedović.



"Traži razlog da ostane sa njim." - rekla je Milena Kačavenda.

"Rekla je da će videti posle ovoga da li su u vezi a onda kada su se verske zajednice uključile onda joj valja prsten. Pun mi je ku*ac tih seljačkih porodica. A o njima ću zasebno ako me pomene."  - rekao je Marko.

"Imaš duboku naklonost od mene i pokazala si dostojanstvo. meni je zaparalo uši da je tražila papir da bi se dokazao abortus. Stanija je toliko mizerna i bedna, tužno. Dobro je što joj nisi poslala poruku, svaka čast. Na kraju snimka je nekoliko puta Stanija pokušala da joj ga kao vrati i lepo si joj odgovorila. marko je u pravu i mi smo joj tražili rupe u priči a sada je super bila. Stanija je mislila da će da je obrlati ali nije uspela." -rekao je Lakić.

 

Najmoćnija ruska astrološkinja, tri znaka horoskopa smatrala je posebnim!




 




Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi:


"Pričamo sada o jednoj uspešnoj mladoj dami. Gledaj sada ti nju ženu koja je sredila svoj život i ti si u situaciji da preko mreža upoznaješ čoveka i prihvataš da ima tamo neku ženu i dete, koliko je ona zapravio emocionalno nesrećna." rekla je Kačavenda.


"Kada smo je mi svi napali, kao što je Marko rekao, baš me je oduševila. Želeo sam da vidim da je to bilo tako. On je bukvalno pravio busiju, da ako ne uspe sa Stanijom veza, da ima gde da se vrati. Najveći utisak mi je ostavilo kada je us**la sa naočarima, ti papiri i to što je tražila, ja ne mogu da verujem." - rekao je Nemanja.



"Zamisli ona sada priča o Janjušu, znači ona sada sedi kod kuće i prati Aneli." - rekla je Milena.



"Ponosan sam što sam sa Aneli u rijalitiju, ali ne bih osudio ni Staniju. On je došao do Stanije, a tako je upoznao i Aneli. Taj čovek očigledno želi žene poput Aneli, Stanije, to su mu negde trofeji. Žalosno je što žene u 21.veku dopuštaju da upoznaju muškarce na taj način, previše je tih manijaka koji žene gledaju kao trofeje." - rekao je Slobodan.



"Ispratio sam razgovor, saslušao sam bez da sam gledao. Aneli je porazila na pola koncentracije, bez da je jaki govornik. Teklo je sve prirodno, nije se čak ni uznemirila, zakovala je za beton. Stanija je pokazala da je bezosećajna, bezobrazna, podmukla i veoma zla. Ona je došla isključivo iz jednog razloga, ali da ona kaže: "Da ti ja vratim nekoga". Nema ona mnogo osećaja za Aneli, nju to ne dotiče ni sekunde. Ona je došla da pita Aneli da li ona da nastavi sa njim dalje." - rekao je Mensur.







 



"Meni je fascinatno to što je Stanija zadržala tu dozu cinizma iako je mic po mic Aneli izdomirala. Ona njoj nekoliko puta vraća Asmina kao neku stvar a Aneli odbija jer se vidi da više nema neke emocije. Stanija je došla sa planom jer je mislila da će verbalno sa Aneli izaći na kraj." -rekao je Samir.


"Baš mi je šokantno ali nije mi iznenađujeće, Stanija je namazana ali gov**ma. Aneli se brani istinom i Stanija nije imala oružje protiv nje i ponizila se." -rekla je Teodora Balzak.

"Slažem se sa Analitičarem. To što je pitala za abortus pitala je zbog Asmina a ne zbog nje. Razgovarale su kao dve drugarice a ne kao ljubavnica i žena." - rekla je Sneža.


"Kada si iskren i Bog je uz tebe. Od starta je Stanija došla nadmeno a izašla ponižena. očekivala je da je Aneli polupana ali je ona izdominirala. Stanija je kao došla da čuje Anelinu stranu priče a došla je da dobije informacije da bi videla da li da nastavi vezu sa Asminom." - rekao je Mika.



"Aneli je nova ovde i nismo imali stečeno mišljenje za razliku od Stanije koja sve ove godine gradila reputaciju i zato je ovo interesantno." - rekla je Ivana Šopić.

"Elita je razvalila sve lažne žrtve i moraliste." - rekao je Đedović.

"Na posletku svega smo mi nju videli da je ušla nesnađena i sada dolazimo na ono da se stvari komentarišu kako jeste. Ako si iskren stvari uvek dođu na svoje." - rekal je kuma.

"Pozdravljam Staniju i Rumunski vašar. Aneli je ovde izbetonirala Staniju i ja da sam ona otišla bih na milion plastičnih opereacija da promenim lični opis i promeni kontinent." - rekla je Marija.

"Meni je jedino zaparalo uši to što joj je rekla da joj j eprijatnije u razgovoru sa Stanijom nego sa ljudima u kući." - rekao je Predsednik.


"Stanija je došla ovde, povredila je ovu ženu i popi**la se po njenom braku i detetu i sad aje došla da se pere. Aneli svaka ti čast na iskrenosti i hrabrosti." - rekla je Marija.

"Ja sam spazila nešto u trenutku kada joj je Aneli rekla da je asmin prevarant, ona je u tom trenutku pomenula da hoće da ga vrati." - rekla je Dragana.


"Asmin je jedan veliki prevarant i za njega je Aneli stvarno jedinstvena žena i ona nikada neće moći njega da se otarasi jer imaju dete. On je morao iz Austrije da se skloni zbog prevara i iskoristio je Staniju misleći da će preko nje doći do drugih žrtava. Video je da Stanija neće trpeti ono što je Aneli pa je zato hteo da se pomiri sa njom. One su obe žtve." - rekla je Tamara.


"Jako je dostojanstveno i lepo razgovarala kao kada priča nasamo sa nama. Meni je uši zaparalo to što mi je delovalo kao da Aneli hoće da zgadi Asmina kao da joj je drugarica. Ovde je Aneli izdominirala. Stanija mislim da je raskinula sa njim i da hoće da ga vrati Aneli. što s etiče novca videli smo da Stanija ne gleda novac kod muškaraca jer je ovde bila sa Markom markovićem. Zašto je Aneli živela toliko godina sa tolikim prevarantom." - rekla je Slađa.






 


Danas je PETAK TRINAESTI!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>