Ostalo

Sme�no

Baba Vanga i njeno proročanstvo o Velikom muslimanskom ratu!

Baba Vanga još jednom zaprepastila svet! Njeno proročanstvo o "Velikom muslimanskom ratu" je uznemirujuće, ipak treba napomenuti da su interpretacije i izvesnosti u vezi sa Vanginim predviđanjima i dalje predmet polemika i diskusija.

Baba Vanga i njeno proročanstvo o Velikom muslimanskom ratu! Screenshoot/Youtube






"Vukovi će zavijati u žbunju i nevina krv će šiknuti!"


Uznemirujuće proročanstvo Babe Vange može se tumačiti kao da se ostvaruje dok izraelski vojni konflikt protiv Hamasa eskalira.


Baba Vangino proročanstvo o "Velikom muslimanskom ratu" ponovo je privuklo pažnju javnosti kako se sukob između Izraela i Hamasa intenzivira, izveštava medij Daily Star.



Proročanstva Babe Vange možda se odvijaju pred našim očima nakon što je Izrael proglasio rat Hamasu.

Palestinske militantne grupe koje predvodi Hamas preplavile su granicu s Izraelom 7. oktobra, pokrećući veliku vojnu ofanzivu. Napad je doveo do eskalacije, s napadima koji su od tada išli i u drugom smeru, dok izraelski avioni izvode vazdušne udare po Gazi.

Iako je nasilje tinjalo između Izraela i Hamasa od 2007. godine, obim ovog napada mnogi smatraju najambicioznijim koji je grupa izvela. Upravo taj obim čini reči Babe Vange toliko jezivim.


 

Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa Karleušom!







Izrael deli mnoge sličnosti i svetonazore sa Evropom i SAD-om, što čini kasne vizije bugarske vidovnjakinje o "velikom muslimanskom ratu" sa Evropom toliko uznemirujućim. Poznata i kao Vangelia Pandeva Dimitrova, Baba Vanga preminula je 1996. godine, ali njena proročanstva i predviđanja drže ljude u šaci od tada. Njeni pratioci su uvereni da je predvidela globalno zagrevanje i cunami na Božić 2004. godine.




Spominjanje predviđanja 11. septembra zaista deluje jezivo, posebno s slikom "čeličnih ptica" i posledicama. Što se tiče proročanstva o "velikom muslimanskom ratu" koji bi vodio uspostavi muslimanskog kalifata u Evropi do 2043. godine, intrigantno je kako ova predviđanja mogu privući pažnju ljudi. Debata oko tačnosti i tumačenja Vanginih predviđanja dodaje dodatnu dozu neizvesnosti. To je podsećanje na složenu prirodu proročanstava i na to kako različiti faktori, uključujući kulturni i politički kontekst, mogu uticati na njihovo razumevanje. 


Kakvi su vaši utisci o takvim proročanstvima?

 

Laza Ristovski živi sa svojom devojkom, a evo šta kažu komšije!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>