Style

Ljubav

Serbia Fashion Week: Kreativni čarobnjak iz Japana Hikaru Seino!

Kreativni čarobnjak iz Japana Hikaru Seino donosi jedinstvenu kombinaciju umetnosti i prirode na scenu Serbia Fashion Week-a.

Serbia Fashion Week: Kreativni čarobnjak iz Japana Hikaru Seino! Foto: Privatna arhiva Hikaru Seino




Na predstojećem, 22. izdanju Serbia Fashion Week-a, koji se od 13. do 17. oktobra održava u Novom Sadu, među modnim dizajnerima iz 22 zemlje sveta svojim jedinstvenim kreacijama publici će se prestaviti i japanski umetnik Hikaru Seino. Ovaj talentovani Japanac izvešće jedinstveni modni performans na modnoj pisti, koristeći sveže cveće kako bi stvarao impresivne kreacije pred publikom.


Hikaru Seino je postao svetski poznat zahvaljujući svojoj inovativnoj upotrebi cveća. Na ovogodišnjem Tokyo Fashion Week-u impresionirao je modni svet dizajnirajući pistu za reviju brenda Tender Peron koristeći cveće kao osnovni materijal. Njegova filozofija postala je centralna tema njegovog rada nakon Velikog zemljotresa u istočnom Japanu 2011. godine. 








Hikaru Seino predvodi tim cvećara koji se trude da stvore eru u kojoj priroda i ljudi mogu više koegzistirati. On je osnivač kompanije Ganonflorist i istaknuti cvetni umetnik, kompozitor, fotograf, arhitektonski dizajner i vlasnik brenda.








Njegova priča je inspirativna, jer je Hikaru Seino od detinjstva imao teškoće u školi i često se suočavao s neuspehom. Međutim, nakon što je počeo da se bavi muzikom kao tinejdžer, otkrio je svoju strast prema cveću i prirodi. Nakon velikog zemljotresa u Japanu, odlučio je da se posveti komuniciranju s prirodom i koristi svoju umetnost kako bi podigao svest o važnosti prirode u društvu.


Hikaru Seino je svojim radom privukao pažnju vrhunskih brendova, zvezda i poznatih ličnosti širom sveta. Dizajnirao je impresivne instalacije, uključujući novogodišnji ulaz u zgradu Roppongi Hills u Tokiju, zabavu za Kejt Mos i Gaudijev šou u Španiji. 









Hikaru Seino će svojom prisutnošću na Serbia Fashion Week-u doneti jedinstvenu kombinaciju umetnosti i prirode na modnu scenu. Njegov modni performans sa svežim cvećem obećava da će biti nezaboravan trenutak na ovom prestižnom događaju.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>