Style

Ljubav

Otkrijte tajne Egipatskog horoskopa: Tri znaka kojima je sreća obećana!

Stari Egipćani su gledali zvezde na svoj jedinstven način, pokušavajući otkriti da li ih čeka srećna sudbina. Egipatski horoskop donosi znakove koji se razlikuju od uobičajenih Zodijak znakova koje poznajemo iz zapadne astrologije. Ovaj horoskop otkriva posebne vrednosti i karakteristike znakova, a tri se izdvajaju po srećnoj sudbini i ličnosti. Šta o njima otkriva?

Otkrijte tajne Egipatskog horoskopa: Tri znaka kojima je sreća obećana! Svet Plus







NIL (rođeni od 1. do 7. januara, od 16. do 28. juna, od 1. do 7. septembra i od 18. do 26. novembra)

Osobe rođene pod znakom Nila su prvi u egipatskom horoskopu, simbolizujući novi početak i pozitivne životne promene. Oni su oličenje plodnosti i uspeha, isijavajući mirnom energijom i prirodom.

Ono što ih izdvaja je ljubav prema sebi. Izuzetno su smirene prirode, izbegavaju konflikte i uvek teže očuvanju mira oko sebe. Iako su često vođeni strašću, istovremeno su i mudri.

Tajna njihovog uspeha leži u veštini posmatranja sveta oko sebe, koristeći to iskustvo za planiranje budućnosti. Praktični su, ali i bistroumni, te privlače ljude svojom harizmom. Materijalna sigurnost i zaslužene nagrade su im važne, ali veruju i da je pomoć drugima ključ za dobar život.

 

Maska za lice koja uklanja mitisere i sve ostale gadosti! (RECEPT)









GEB (rođeni od 12. do 28. februara i od 20. do 31. avgusta)

Geb, prema legendi, bio je staroegipatski bog zemlje, a osobe rođene u ovom znaku karakterišu dobro srce, emotivnost i povezanost s osećanjima i potrebama drugih ljudi. Izuzetno su intuitivni, posvećujući pažnju svom duhovnom razvoju. Ponekad, zbog svoje introspektivnosti, mogu izgledati zatvoreni u sebe.

Njihova zaštitnička priroda, harizma i odanost čine ih idealnim partnerima u ljubavi. Uživaju u bogatom društvenom životu, održavajući dobre odnose s porodicom i prijateljima. Iako su veoma osetljivi, umeju zadržati smirenost i takt. U karijeri kombinuju duhovnu svest s intelektom, najbolje se snalaze u poslovima vezanim za pisanje, predavanje i savetovanje.


 

Potpuno nova dimenzija lica! Podmlađivanje uz pomoć jedne boje!











HORUS (rođeni od 20. aprila do 8. maja i od 12. do 19. avgusta)

U staroegipatskoj mitologiji, Horus simbolizuje zvezdu i nebo, predstavljen kao sokol. Osobe rođene pod ovim znakom su hrabre, spremne na rizik, harizmatične i motivisane uspehom. Ne dozvoljavaju strahu od neuspeha da im stane na put ostvarivanju snova. Optimisti su, trude se ostvariti vlastitu misiju u životu.

Oni su vođe koje umeju motivisati i inspirisati druge. Energiju ulažu u svoje ambicije i porodicu, imaju ljubaznu, nežnu narav i strpljivo slušaju. Lako pronalaze rešenja za izazove, čineći ih idealnim savetnicima. Teže sigurnosti i spremni su učiniti sve kako bi je očuvali.
 

Fiziološki rastvor kao obloga leči kašalj, curenje iz nosa i razne upale!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>