Elita 7

Parovi

Milena Kačavenda saznala da je njen vaskrsli verenik, otac deteta Milice Dabović!

Učesnica rijalitija "Elita 7", Milena Kačavenda noćas je saznala da je njen vaskrsli verenik, zapravo otac deteta Milice Dabović! Evo kako je kuma reagovala na ovu priču...

Milena Kačavenda saznala da je njen vaskrsli verenik, otac deteta Milice Dabović! Screenshoot/Youtube






Darko Tanasijević razgovarao je sa Milenom Kačavendom, kako bi otkrila kako se sahranila verenika, ali i kakve veze sa celokupnom siutacijom ima bivša košarkašica, Milica Dabović.


"David Tošić, koji se drugim ženama predstavlja kao Vuk Roten, a zaprtavo je reč o Ljubomiru Hadžisteviću. Govori se da je ovaj poslednji identitet, zapravo identitet čoveka koji je otac deteta Milice Dabović "- rekao je voditelj.



"Sad sam sigurna da je prevara u pitanju. Ja nikada nisam upoznaa Milicu Dabović, ali sam krenula da dobijam neke informacije u vezi nje. Bila sam na razgovoru o sajber kriminalu, jer je sve simptomatično. Znate li ko je čovek, čija je slika bila na profilu ovog, koji se predstavljao lažno? Od jednog dečka iz Grče, koji je jedan od njuspešnijih modela. 

Meni se javio neki broj, koji se isto predstavljao kao David Tošić, kako bi mi pisao poruke o tome što sam u medijima razglasila da je poginuo. Ja sam njega medijski sahranila, a posle toga sam videla da se to nije desilo, jer te vesti nje bilo."
- rekla je Milena.













Kako bi reagovala kada bih ti rekao da je hipotetčki Jasmina Skender, bivša partnerka Andreja Atijasa i da njega odlično poznaje i da poseduje tvoje ekslicitne fotke? - glasilo je pitanje.


"To ne postoji. Odgovorno tvrdim. Ako ima nešto, neka izvoli i objavi. Taj prevarant je išao na sve karte, koje meni nikako ne b bile sumnjive, očigledno je dobio neke informacije, samo je pitanje odakle. On je očigledno jako pametan, čim je uspeo da me pređe, a ja ne važim za glupu ženu." - istakla je Milena Kačavenda.


"On je meni rekao da mu je Milica Dabović dobra drugarica." - dodala je Milena.

 

Milica Dabović: Rekla sam sinu da mu je otac lažov i lopov!





 



Prema prepiskama do kojih je došao portal Pink.rs, isti muškarac kog je Kačavenda u javnosti predstavila kao verenika koji je preminuo tik pre zakazanog venčanja, navodno je pokušao da obrlati i Jasminu Skender. 

Skenderova za njega, prema navodima gorepomenutog portala, tvrdi da je "99% prevarant" koji se njoj, kao i drugim ženama, predstavljao kao osoba iz Beča. U prepiskama je dalje moguće pročitati da je on, predstavljajući se kao Vuk, ponudio Jasmini zaštitu u doba kada se javno prepucavala sa Atijasom, kao i da je u ovaj bezuspešni pokušaj prevare bila umešana i izvesna Emilija, koju je i Milena spominjala u emisiji "Narod pita".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>