Region

Svet

Oko... To je Luna, to je Đogani. To nije Miljković! (VIDEO)

Je l' ovo naše, pitao je Marko van sebe od sreće kada je ugledao Lunu i bebu, a onda se našalio, Oko... To je Luna, to je Đogani. To nije Miljković.

Oko... To je Luna, to je Đogani. To nije Miljković! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Marko Miljković podelio je dirljive momente što pre, što posle Luninog porođaja i rođenja druge ćerkice Lane. Otkrio je da nije oka sklopio pred Lunin porođaj, odnosno, carski rez.



"Došli smo i do tog dana. Luna je dobro, sve je u redu... Trenutno je 7 ujutru, Mia se probudila, odveo sam je u vrtić. Sad bi trebalo, u narednih sat-dva najviše da se ona porodi. Ja sam prilično u šoku ali ne zamerite mi. Noćas sam spavao dosta loše, nisam mogao dugo da zaspim, neko kuvanje mi je non-stop u stomaku. 


Euforija, ne znam ni ja... Luna je spremna psihički i fizički, i ona je malo lošije spavala noćas, ali molimo se dragom Bogu da sve prođe kako treba. Ona je jaka... Ona je... Ona!"
- pričao je Marko Miljković.


"Sve mi se manta!" - snimao se Marko narednih pola sata potpuno van sebe.

Onda mu se desila neviđena situacija, poplava u stanu, dok je čekao da mu svakog trenutka jave da se Luna porodila i da su oboje dobro.


Zatim se Mrako snimao i urlao od sreće, a onda otišao u Narodni front.


 "Je l' ovo naše?!" - pitao je Marko van sebe od sreće što ih vidi.




"Oko... To je Luna, to je Đogani. To nije Miljković."- šalio se Marko Miljković jer beba liči na Lunu.


"Ljubi tata... Rodila mi moja žena drugo žensko." - pričao je srećni tata, a onda je rekao da je plakao kao malo dete, pa se i Bogu zahvalio na svemu što im je podario i što je sve prošlo onako kako treba.










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>