Region

Svet

Luna Đogani danas primljena u bolnicu!

Luna Đogani danas je primljena u bolnicu, a bebin dolazak na svet očekuje se u sredu. Luna nema brige, ima potpuno poverenje u svog ginekologa i zna da je u sigurnim rukama.

Luna Đogani danas primljena u bolnicu! Screenshoot/Instagram





Marko Miljković i Luna Đogani očekuju drugo dete, a kako mediji prenose, završene su poslednje pripreme za odlazak u porodilište. Luna je spakovala sve potrebne stvari za bebu i sebe, pa sa nestrpljenjem iščekuje odlazak u bolnicu, a potom i dolazak na svet njihovog drugog deteta.


Izvor blizak Luni i Marku kaže:


"Luna će danas biti primljena u porodilište, tačnije u GAK "Narodni front". Tu će se poroditi, trudnoću joj vodi isti lekar, koji je to činio prvi put, kada je bila trudna sa Mijom. Ne plaši se, vrlo je staložena i srećna, uzbuđena zbog svega što predstoji. Danas je čitav dan pakovala stvari za bolnicu, snimala se i za društvene mreže."- kaže izvor za Pink i dodaje:


"Sve je dogovoreno i zakazano, porodiće se u sredu, carskim rezom. Luna nema brige, ima potpuno poverenje u svog ginekologa i zna da je u sigurnim rukama i jedva čeka da u sredu uzme bebu u ruke. Čeka devojčicu, ime još ne otkriva, ali znam da će se zvati na L, pošto je prvoj ćerki dala ime po početnom slovu imena svog muža."













Luna Đogani je, pred odlazak u porodilište, posetila frizera, odakle se pratiocima javila uz komentar:

"Moram se lepa poroditi"

 

Oktobar mesec pun izazova! Pogledajte kakve su prognoze astrologa!



  



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>