Region

Svet

Jelena Karleuša ne štedi nikoga! Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu!

Jelena Karleuša ne štedi nikoga, pa pored toga što joj smeta "iskakanje" Aleksandre Prijović svuda, udarila je i na Lepu Brenu! Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu!

Jelena Karleuša ne štedi nikoga! Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu! Screenshoot/Instagram





Aleksandra Prijović, održala je tri spektakularna koncerta u Štark Areni koja je do poslednjeg mesta bila puna svaki put.


Iznenađenja za publiku nije manjkalo ni kada su u pitanju Prijini gosti, a fanovima se najviše dopalo kada je na binu izašla Lepa Brena i kada su posle izvođenja pesme  "Poželi sreću drugima", obe pustile suze.


Snimci sa koncerta, kao i tekstovi, preplavili su društvene mreže i medije, što je Jeleni Karleuši zasmetalo, pa je napisala sledeće:



"Izvinite, stvarno ne kapiram euforiju oko Aleksandre Prijović. Iskače mi svuda oduševljenje, patos, zavijanje i kukurikanje. Ne slušam tu muziku, ali jbg imam pravo na mišljenje. Pa Karli je, bre, raketa za ovo. Izgleda da živim na totalno pogrešnom mestu. Karli me, bre, diže, ova neharizmatična gospođa u pristojnim, ali bezveznim stajlinzima me totalno spušta. 











I da dodam još ovo, makar me fanovi njene svekrve razapeli, Brena je začetnik treša i primitivizma ex Yu. Džaba "emancipacija", Lepa Breno, neki od nas se sećaju početaka." - napisala je Karleuša.



Setimo se, Jelena Karleuša je pre nekoliko dana rekla za muziku koju izvodi Aleksandra Prijović da je treš i da zvuči kao iz 2001. godine:


"O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, "Zvezde Granda" su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina." - iznela je svoje mišljenje Jelena.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>