Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 2. oktobra do 8. oktobra 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:





VAGA

Hrana

Nešto jači apetit, naročito prema slatkišima i ukusnim zalogajčićima koji vas mame sa svih strana. Ipak, pošto ste u pokretu, dosta dinamični i aktivni, ovo ne bi trebalo da u većoj meri utiče na vas.

Ljubav

Osećate se dobro, puni samopouzdanja i vrlo svesni utiska koji ostavljate na suprotni pol. Prija vam što dobijate pažnju, što su se neke osobe itekako uzvrtele oko vas. Društveni život vam je vrlo aktivan i ispunjen dešavanjima. No, ukoliko ste na granici da uđete u nešto što je jače od flerta – nemojte to raditi ukoliko je osoba zauzeta ili u nekim nedefinisanim odnosima – jer će se to brzo pokazati kao pogrešan potez. Oni koji su zauzeti – ako dobijate dovoljno pažnje i partnerovog vremena – vaš odnos će funkcionisati bez trzavica. Ipak, neki partnerovi postupci u vama mogu izazvati sumnju.

Posao

Nešto malo tenzije početkom nedelje i to ne oko krupnih stvari – već oko sitnica koje vam „bodu oči“ , iritiraju vas i smetaju vam. Moguće je da ćete i vi u ovu nedelju zakoračiti sa nešto više umora – pa će vam tog prvog radnog dana biti teško da se fokusirate na obaveze. No, ostatak nedelje je više nego povoljan po vas i ovo jeste dobar trenutak da „zablistate“. Merkur ulazi u vaš znak u četvrtak a vi ulazite u period koji je odličan za dogovore, pregovore i saradnje. Finansije su solidno.

Zdravlje

Više se odmarajte.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Pojačana nervoza I brza dešavanja će uticati na način ishrane, pogotovo na varenje. Da biste pomogli sebi – izbegavajte preobilne obroke, mlečne proizvode, meso i mesne proizvode svedite na manju meru.

Ljubav

Imate solidnu komunikaciju sa partnerom, postoji povezanost, strast i pregršt dobre energije. No, isto tako – imate nervozu, pojačane sumnje i posesivnost. I to je tako kod oboje. Nerviranjem ništa nećete rešiti, razumevanjem i prilagođavanjem hoćete. Vaš odnos je kao rolerkoster – ne mogu da kažem da baš uživate u tim gore-dole vožnjama, ali ipak zajedničkim snagama gurate dalje. Slobodne Škorpije – itekako vas može privući zabranjeno voće – osoba koja je zauzeta. Koliko god vas sada „rade“ strasti, razmislite u šta se upuštate i koliko je to dobro ili nije dobro po vas.

Posao

Imaćete dobru komunikaciju sa saradnicima, koliko god vas neki od njih iritirali. Trenutno su vam na pameti vaši ciljevi koje želite da postignete, pa ćete umeti da balansirate i da ne dozvolite da budete izbačeni iz takta. Mozak vam ovih dana radi sto na sat, kalkulišete, preračunavate se, pravite planove i menjate ih u hodu. Ozbiljnija poslovna ponuda ili projekat dolazi u drugom delu radne nedelje, nešto o čemu vredi razmisliti. Što se novca tiče, tu je situacija standardna – pare dolaze, pare odlaze.

Zdravlje

Nije toliko loša zdravstvena situacija, mada bi vam prijalo da se više relaksirate i odmarate.

 

STRELAC

Hrana

Vi biste mogli da napravite promene u načinu funkcionisanja i pristupu ishrani. Umerenost, od svega po malo na vašem tanjiru – za početak će biti više nego dovoljno. I bez grickalica u večernjim satima.

Ljubav

Čas se volite, čas jedno drugom testirate izdržljivost i snagu živaca. Oboje igrate na tankoj granici između ljubavi i rasprave. Oboje se morate potruditi da ovog prvog bude što više, a ovog drugog što manje. Neki zaista lepi momenti vas očekuju tokom ove sedmice, nemojte da ih kvarite nervozom. Kraj nedelje je odličan ukoliko želite da otputujete ili izađete, više se posvetite jedno drugom. Slobodni Strelčevi – i dalje ste u periodu koji je povoljan po vas, bilo da tražite zabavu i izlaske sa prijateljima, bilo da ste zainteresovani za flert i avanturu. Sredinom nedelje možete otpočeti komunikaciju koja obećava.

Posao

Sam početak radne nedelje doneće osećaj da ne znate gde ćete pre. Trebaće vam vremena da se organizujete, jer će iskakati situacije koje će vam donositi distrakciju i ometati vas. Umesto da ubrzavate i nervirate se usput – usporite i bavite se samo onim što je prioritetno. Manja konfuzija sa saradnicima – nesporazumi ili pogrešne informacije – sve će biti rešeno na pravi način u drugom delu sedmice. Očekujte veći trošak početkom nedelje, ali će finansijska situacija suštinski biti stabilna.

Zdravlje

Premor.





 







JARAC

Hrana

Umete sebe da dovedete u red, vaše navike po pitanju ishrane su dobre i nema potrebe za velikim promenama. Ono na šta bi trebalo obratiti pažnju jeste unos tečnosti, kroz čajeve, vodu, sokove.

Ljubav

Uglavnom je odnos sa voljenom osobom u ovoj nedelji korektan, sa manjim iskakanjima iz koloseka i povremenim varnicama koje će na kratko doneti napetost. Te varnice mogu biti plod posesivnosti, sumnje, ali i toga da ne čujete na pravi način jedno drugo. No, suštinski – vaš odnos trenutno nije ni malo loš, a vas dvoje se potrudite da bude još bolji. Slobodni Jarčevi – ukoliko ste u proteklom periodu pokrenuli neku interesantnu komunikaciju, ona sada ide ka razvoju. Nema nikakve potrebe za žurbom, vreme trenutno radi za vas. Ako vas niko do sada nije zainteresovao, sačekajte još malo. Uskoro će.

Posao

Početak nedelje može doneti zbrku – da li se sagovornik i vi nećete čuti na pravi način, da li ćete se sa nekim igrati gluvih telefona, da li ćete smetnuti sa uma obavezu koju treba rešiti što pre, da li ćete zaturiti podatke ili papire koji su vam važni – Šta god da je od ovoga u pitanju (ili nešto deseto), budite sigurni da ćete rešiti. Ostatak nedelje donosi neko redovno funkcionisanje i standardnu svakodnevicu. O nekim ozbiljnijim poslovnim promenama ćemo pričati uskoro. A tu su, možda već nagoveštene.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema. Pojačan oprez u saobraćaju.

 



VODOLIJA

Hrana

Vodolije su u ovoj nedelji, prilično umerene kada je ishrana u pitanju. Takođe, držite se režima ishrane koji ste otpočeli i vodite računa o tome šta jedete. Iskušenja će biti, pogotovo onih slatkih.

Ljubav

Kada ste partner i vi u dobroj energiji – sve funkcioniše besprekorno. Dogovori su dobri, zajedničke aktivnosti vam donose raspoloženje i mnogo uživanja a moguće je i da na dan ili dva „pobegnete“ od svega kroz kraći put ili izlet. No, kada partnera i vas pritisnu obaveze i ono što se mora – tenzija se pojavljuje. U suštini – vas dvoje kao par ste dobro, to što vas okolnosti ometaju da mirno živite – pa, šta da se radi. Slobodne Vodolije – i kod vas ima interesantnih dešavanja. Pravi ljubavni šareniš – tu su i oni koji vas zanimaju, ali i oni koji vas svojim udvaranjem i flertovanjem smaraju.

Posao

Jaki živci će vam svakako trebati i za ovu nedelju, pa ih pripremite unapred – pogotovo za njen prvi deo. Prvo – potrefiće vas neki neplanirani trošak, drugo – od vas će se očekivati da budete na dva mesta odjednom, treće – smaraće vas saradnici. Sve ćete vi to lepo izbalansirati i rešiti, mada ćete iznutra biti kao ekspres lonac. Ulaskom u drugi deo nedelje situacija se poboljšava i lakše ćete završavati sve svoje obaveze. Što se finansija tiče (sem tog troška) i dalje ste u periodu kada vas hoće pare.

Zdravlje

Čas ste odlično i puni energije, čas baš i ne.



 

RIBE

Hrana

I dalje ste u gore – dole raspoloženjima, pa tako funkcionišete i po pitanju apetita. S jedne strane, nemojte dozvoliti sebi da se izgladnjujete. S druge, nemojte sve obroke sabrati samo u jedan (obično večernji) i pretovariti se.

Ljubav

Povremeno partner i vi ne čujete jedno drugo. Oko nekih stvari se dogovorite očas posla, a onda se na drugoj totalno sapletete – pogotovo kad se umešaju osećanja, neke stare teme i pitanja ili kada proradi sumnja. Bilo bi dobro da provodite više vremena zajedno, u aktivnostima koje vam prijaju i opuštaju vas – ali nisam sigurna koliko će to sada biti izvodljivo, obzirom da ste oboje vrlo okupirani obavezama. Slobodne Ribe – a da vi ne žurite sada kada je ljubav u pitanju? Da budete još malo strpljivi i sačekate period koji je dobar za trajnije i stabilnije emocije? A nije daleko, šta je to desetak dana….

Posao

Postalo je standardno u nekom dužem vremenu unazad – od obaveza teško da možete glavu da dignete. I ništa ova nedelja nije drugačija. Vi ćete imati dane u kojima ste savršeno organizovani i fokusirani, ali i one u kojima nećete znati gde ćete pre i ništa neće ići po planu. Neke obaveze (ali i saradnike) ćete se truditi da izvrdate i prolongirate, da biste sebi ostavili dovoljno prostora da završite tekuće obaveze. Ovo zvuči kao naporna sedmica (i jeste), ali opet – ovo je vaše vreme za dokazivanje i prosperitet.

Zdravlje

Konstantan odliv energije. Jaki ste, ali nemojte previše forsirati sebe.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>