TV Show

Parovi

Filip Car sumnja da Aleks Nikolić sve ovo radi zbog jednog cilja!

Rijaliti par se ne smiruje, nakon saznanja o trudnoći i medijskog prepucavanja, a Filip Car sumnja da Aleks Nikolić sve ovo radi zbog jednog cilja i kaže da je više ne prepoznaje...

Filip Car sumnja da Aleks Nikolić sve ovo radi zbog jednog cilja! Screenshoot/Instagram
Filip Car se oglasio za Pink nakon svih optužbi koje je na njegov račun iznela njegova bivša verenica i buduća majka njegovog deteta Aleks Nikolić. Ona ga je optužila da ju je varao ali i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.
Car je čudu i kaže da je više ne prepoznaje:"Ona je totalno poludela, ja više ne znam uopšte šta se sa njom dešava! Ona nije osoba kakvom sam je ja smatrao i koju sam ja voleo, ovo je totalno neka druga žena, kao da su joj vrane popile mozak! Kojim je ona ljudima okružena i tim nekim fanaticima sa kojima ima kontakt - meni nije jasno, ali očito je razlog mog uništenja samo finansijske i medijske prirode, jer očito nijednom nije bila u medijima, osim što su je Dejan, Kristijan i takvi optuživali i što se vezivale za kojekakve priče... Ni za šta pozitivno nije bila u medijima, pa je rešila da mojim uništenjem, optužbama na moj račun, bude u medijima." Filip Car kaže da je Nikolićeva uvek omalovažavala mesto gde on živi i da je planirala abortus:"Desila se jedna prelepa stvar - iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala, zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. 

Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su je uspeli ubediti da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene."
Kako Filip Car ima "krticu" u krugu prijatelja svoje bivše verenice:


"Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi, ali i posle onog nastupa na Pinku. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u "Elitu", pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o svojoj trudnoći i svojim odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od strane nje." - kaže za kraj Car. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>