Region

Svet

Ceca na Prijinom koncertu: Došla sam da podržim ovu treš muziku!

Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Prijinom koncertu pa se našalila na račun Jelene Karleuše... Došla sam da podržim ovu treš muziku iz 2001...

Ceca na Prijinom koncertu: Došla sam da podržim ovu treš muziku! Screenshoot/Instagram





Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović stigla je na prvi koncert Aleksandre Prijović u Štark areni, kako bi podržala svoju mlađu koleginicu.


Prija zakazala tri koncerta u Beogradu, za 28, 29. i 30. septembar, za koje se mesecima pripremala i vredno radila na svemu.


Evo šta je Ceca poželela Aleksandri Prijović:


"Ja joj želim preuspešne koncerte, kao što će i biti. Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem 2001. na koncertu za koji je prodato preko 50.000 karata. To je za svaku pohvalu i podršku, baš mi je drago. Znam kako se oseća, da je preuzbuđena i da je verovatno najsrećnija na svetu. Nismo se čule danas, znam da joj treba mir, ona odlično zna šta joj želim. Uvek sam bila tu da je podržim."- rekla je Ceca za Telegraf, našalivši se na račun Jelene Karleuše, a onda je prokomentarisala pitanje da li je Prija njena naslednica:










"Što bi bilo ko koga nasleđivao, ja umrla nisam." - nasmejala se Ceca Ražnatović.



Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je prokomentarisala album Aleksandre Prijović i njenu pesmu "Dam dam dam".

"Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, "Zvezde Granda" su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina." - istakla je Karleuša.
 

Rajan Mors ima sedam godina, a izgleda kao novorođenče!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>