Ispovesti

Ljubav

Rajan Mors ima sedam godina, a izgleda kao novorođenče!

Rajan Mors ima sedam godina, a izgleda kao novorođenče, svi su rekli da nema šanse da on preživi... Doktori su ga gledali i plakali.

Rajan Mors ima sedam godina, a izgleda kao novorođenče! Screenshoot/Youtube





Dečak Rajan Mors (7) je iskusio pravu čudesnu transformaciju nakon što ga je Amerikanka Prisila Mors spasila iz bugarskog sirotišta gde je bio na ivici smrti. 

Prisila je slučajno naišla na fotografije neuhranjenog sedmogodišnjaka na društvenim mrežama i odmah je znala da mora da nešto preduzme. Rajan je bio u veoma teškom stanju - težio je svega 3,6 kilograma, a njegovo telo je bilo prekriveno dlakama. Izgledao je više kao novorođenče nego kao dečak od 7 godina.

Odlučila je da ga usvoji i pruži mu još jednu šansu za život. Njihova neverovatna priča dokazuje snagu ljubavi i čuda koja se dešavaju kada se ljudi odluče da deluju. Sada, Rajan se oporavlja pod pažnjom svoje nove majke Prisile, a osmeh na njegovom licu govori više od reči.






Spasavanje malog Rajana

U novembru 2015. godine, mali Rajan je postao deo porodice Mors.

"Sećam se da je izgledao kao kost i koža" - priseća se Prisila Mors. "Doslovno je ličio na živi kostur. Prva misao koja mi je prošla kroz glavu bila je: 'Ovaj dečko neće preživeti'."

Nesrećni mališan je suočavao sa mnogim ozbiljnim zdravstvenim problemima, uključujući cerebralnu paralizu, skoliozu i mikrocefaliju - prirodni defekt koji usporava rast mozga i utiče na veličinu glave. Hitna medicinska pomoć je bila presudna da bi se pružila bilo kakva šansa za spasenje bebe Rajana.


"Nikada u životu nisam videla doktore da gledaju dete i briznu u plač", priča Prisila.

 

Sasvim prirodno otklonite kvržicu sa vrata ili iza uva! (RECEPT)




Odlučna mama je nastavila da priča: "Svi su tvrdili da nema nade za njega."

Rajan je proveo ceo mesec u bolnici. Lekari su bili nesigurni da će uspeti da ga izleče. Otkriveno je da pati od stanja koje mu je otežavalo da apsorbuje hranljive materije koje njegovo telo nije bilo naviklo da primi. Njegov organizam je jednostavno odbijao hranu.




Neviđena transformacija

I pored svih prepreka i posebnih medicinskih potreba, porodica Mors nikada nije odustala od čudesne promene koja je čekala Rajana. Lekari su uspeli da mu postave sondu za hranjenje, pružajući mu potrebnu ishranu bez koje nije mogao da opstane.


Kako je stario, tako se i njegovo zdravstveno stanje poboljšavalo. A nekoliko godina kasnije, dogodila se prava čarolija.

U maju 2023. godine, Rajan je proslavio svoj 15. rođendan, a njegov put od tada je zaista neverovatan!

Prisila ističe da Rajanovi lekari i terapeuti imaju velike nade da će dečko nastaviti napredovati i iskoristiti svoj pun potencijal.

"Biće to dug proces", kaže ona. "Sedam godina zapostavljanja deteta ne može se preokrenuti preko noći."

Rajan ima još dug put oporavka pred sobom, ali neverovatan napredak koji je već ostvario jasno pokazuje da nikada ne smemo odustati.



OVDE pogledajte kako sada Rajan uživa u svojoj porodici.

 

Nabildujte imunitet! Đumbir i kurkuma će vam u tome pomoći! (RECEPT)




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>