Elita 7

Parovi

Janjuš otkrio da se pet dana dopisivao sam sa sobom! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš se ubacio u temu dopisivanja Ane Ćurčić sa Lakićem, pa otkrio da se izgleda pet dana dopisivao sam sa sobom. Čurčićeva obrisala sve svoje poruke.

Janjuš otkrio da se pet dana dopisivao sam sa sobom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za Kačavendu, a glasilo je:


"Koliko je dugo Ana bila u šemi sa tvojim bratom i jel tada bila sa Zveknutim?"


"Da, Zvezdan je bio u zatvoru, ja sam karambol napravila kada je on meni sve saopštio, jer je on sve čuo i video, on je znao da ja nju branim kad je ušla u šesticu, oni su od 18 rodjendana mog sina zajedno od te noći, rekao mi je da je njenoj deci davao pare. Ono što ja nisam znala da li su oni i tad bili zajedno, ali s obzirom da je moj brat bio u pritvorskoj jedini, a ona je tada zvala mene za matični broj od mog brata, ali mi je rekao on da je od nekog prijatelja dobila taj broj, ne znam da li su kasnije ostali zajedno, mislim da više nisu zajedno, ali prvi put kada su proveli noć to je bio 27. februar 2019. godine. Ona je njemu uplaćivala novac koji je njoj Zvezdan slao." - rekla je Milena. 

"Slala mu je slike da baca d*kicu, a zamisli ko li sve vidi te slike od komnandira..." - rekao je Đedović.


"Takve slike ja nisam slala ni mužu u zatvoru, a kamoli na održavanju." - rekla je Milena.

"Meni nije slala fotografije" - rekao je Lakić.

"On je imao live prenos." - rekao je Đedović.

Jel se zapitaš kakve su poruke i u kom smeru za tebe izašle - upitala je Ivana Šopić.


"Ja nisam upoznat što se tiče tih mreža, verovatno je teorija napredovala da mogu, ono što sam ja izneo su činjenice." - rekao je Lakić.

"Ja sam se oko četiri pet dana dopisivao sam sa sobom izgleda, brisala je poruke, Anči naša draga, sve je obrisala, ko zan šta je tu bilo, jer se dnevno dopisujem sa 27 devojaka." - rekao je Janjuš.

"Ana je bog, ona je trebala stvarno da pobedi, ona je institucija, ja njoj kažem folirant, a ona meni ja folirant, ta mi scena nikad neće izaći iz glave, ja bih se družio sa njom kao Zorica Marković. Zorica koja kaže dva dana nisam spavala, ja bih pitao Anu sada da mogu : Koliko voli Milenu Kačavendu? Zamisli ti one su 30 godina zajedno, druže se, i ona uzme i da joj pare na kamatu, mislim da bi sramota bila da ne napravimo film o njima." - rekao je Marko Janjušević Janjuš.


"Bogu hvala, pa nisam vodila." - rekla je Milena Kačavenda.

 

Zerina besna nakon PAROVA: Ovo je pravi razlog raskida sa Nikolom Lakićem!








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>