TV Show

Parovi

Da li je Aleks Nikolić zaista trudna?! Evo šta kaže Slovenka!

Da li je pobednica rijalitija "Zadruga 6" Aleksandra Aleks Nikolić zaista trudna?! Evo šta na to kaže njena majka Slovenka! Biće onako kako Bog kaže...

Da li je Aleks Nikolić zaista trudna?! Evo šta kaže Slovenka! Screenshoot/Instagram





Kako domaći medji prenose Aleks Nikolić je u drugom stanju i to sa bivšim verenikom i bivšim učesnikom rijalitija "Zadruga" Filipo Carem, a lepe vesti i dalje pokušavaju da sakriju i to čak i od najbližih.



Aleks je navodno u trećem mesecu trudnoće, aosećanja su joj kako izvor kaže "pomešana". I srećna je i uplašena, obzirom da je saznala da je trudna sa Carem tek nakon što su na veoma ružan način stavili tračku na veridbu, nakon čega se ona iz Crikvenice vratila u Beograd.



Sada se oglasila Aleksandrina majka Slovenka pa odgovorila na pitanja o trudnoći svoje ćerke:


"Ne znam ništa vezano za Sandrinu trudnoću, sve morate nju da pitate. Biću srećna ako je istina, biće onako kako Bog kaže. Ponosna sam na moju ćerku, divno je dete. Uživala sam u gostima, pre nekoliko dana sam se vratila svojoj kući. Moj stan je sređen do perfekcije, svaki detalj je krojen po meri, to je moja oaza mira." - kaže zadovoljna Slovenka.


Izvor blizak Aleksandri tvrdi da ona jeste u drugom stanju:

"Istina je to što ste čuli, Aleks jeste trudna, samo nikom ne priča, dugo je razmišljala šta uopšte da radi i kako da se ponese u situaciji. Užasno joj je teško bilo, raskinula je sa Carem na onakav način, razočarana i povređena se vratila u Beograd i tek posle nekog vremena saznala da je trudna, da čeka baš njegovo dete..." - kaže izvor i dodaje da se Aleks pomirila sa tim da će biti samohrana majka:

 

Jesenje čišćenje prostora: Mali rituali koji će uneti radost i blagostanje u dom!




"U trećem je mesecu trudnoće, definitvno će da rodi. Sad i kada bi htela ne bi mogla da prekine trudnoću. Raduje je to što će postati majka, to je oduvek želela, o tome maštala i željno iščekivala taj dan, ali nije mogla ni da pretpostavi da će okolnosti biti baš ovakve - da čeka dete čoveka koji ju je povredio, sa kojim je prekinula svaki kontakt i sa kojim nije u vezi." - kaže izvor za Pinka i dodaje da situacija nije naivna:

"Baš je zeznuta situacija, iskreno, nisam ni siguran da li mu je uopšte do sada rekla da će roditi njegovo dete. Negde se, čini mi se, u glavi već pomirila sa tim da će biti samohrana majka što je, složićete se, vrlo teško i izazovno. Videćemo šta će na kraju biti i kako će Car reagovati, šta će učiniti."

 

Google slavi 25. rođendan: Putevi ka beskrajnom znanju!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>