Elita 7

Parovi

Miljana Kulić prisvojila novac iz kase u kockarnici!

Sudeći po onome što se iznosi u javost, Macanoviću nije bilo lako u vezi sa Kulićevom... Miljana Kulić je prisvojila novac iz kase u jednoj kockarnici, a zatim pozvala Bebicu da hitno dođe po nju.

Miljana Kulić prisvojila novac iz kase u kockarnici! Screenshoot/Instagram








Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica nastavljaju da izazivaju jedno drugo i iznose prljave detalje iz svoje dvogodišnje veze. Prema rečima Bebicinog prijatelja, koji je dao izjavu za medije, on poseduje ključnu informaciju i materijalne dokaze koji bi mogli ozbiljno naškoditi Miljani. 


Naime, svedočio je incidentu u Kotežu kada je ona navodno opljačkala lokalnu kockarnicu. Po njegovim rečima, njih dvoje su tamo iznajmili stan, a Miljana je često posećivala kockarnicu kako bi igrala na aparatima, i postala je poznata među zaposlenima. Jednog dana, dok je dečko koji je radio za šankom bio odsutan, odnosno otišao u toalet, Miljana je navodno neovlašćeno uzela 10.000 dinara iz kase i pozvala Bebicu da odmah dođe po nju.


"Bebica nam je ispričao daje tada doživeo veliku neprijatnost, jer je on odvezao Miljanu u tu kockarnicu gde je igrala aparate, znali su je svi zaposleni i imali su zbog njega poverenje u nju. Ona je tada kod sebe imala 30.000 dinata i sve je izgubila, a onda je iskoristila momenat kad je dečko koji je tu radio otišao u toalet, ona mu je iz kase uzela 10.000 dinara i zvala je Bebicu da dođe po nju. 

 

Google slavi 25. rođendan: Putevi ka beskrajnom znanju!




Njemu naravno ništa nije govorila, a čim su kaže ušli u stan taj momak ga je zvao i rekao mu šta se desilo. Naglasio mu je da ima snimke sa nadzornih kamera i da se jasno vidi Miljana koja otvara kasu, uzima novac i napušta objekat. On ga je zamolio da nikome ništa ne prijavljuje, pogotovo ne da zove policij i da će odmah da mu donese taj novac. seo je u kola i otišao tamo, dao je dečku novac i obećao mu da Miljana više neće dolaziti. Kad se vratiou sten nastalaje ozbiljna svađa. 


 

Da li je Aleks Nikolić zaista trudna?! Evo šta kaže Slovenka!










Miljana je govorila kako taj momak laže, da bi Bebica poludeo i rekao joj kako je videosnimak i da je poremećena jer su kockarnice sve pod video nadzorom i da ima sreću jer je taj momak prvo zvao Bebicu, a ne policiju. Ja verujem da će on i o zome da progovori. Koliko znam Marija to ne zna i tu je Miljanu zaštitio Bebica. -  ispričao je za Star drug Nenada Macanovića Bebice. 

 

Danas je Krstovdan - verovanje i običaji u našem narodu!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>