Region

Svet

Marija Egelja okončala veridbu pa odmah stala na ludi kamen sa drugim muškarcem!

Voditeljka Marija Egelja okončala veridbu sa muškarcem koji je bio 16 godina stariji od nje, pa odmah stala na ludi kamen sa drugim čovekom!

Marija Egelja okončala veridbu pa odmah stala na ludi kamen sa drugim muškarcem! Screenshoot/Instagram






Marija Egelja je u srećnom braku sa bivšim fudbalerom Aleksandrom Dabićem sa kojim ima i sina, a pre braka bila je u vezi sa fudbalskim trenerom Ljubišom Rankovićem, za kog je bila i verena.


Dugogodišnja ljubavna veza završila se raskidom veridbe, a Marija je neko vreme od medija sakrivala krah veze, ali i činjenicu da ima novog izabranika. Za Gloriju je Egelja izjavila da nije mogla da mu kaže "ne":


"Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovolino je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno dobro upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem 'ne'.


Na venčanju Marije i Aleksandra goste su zabavljali pevači Vanja Mijatović i Petar Mitić, a mladenci su prvi ples odigrali uz pesmu "Od ljubavi jače"- ispričao je izvor za Pink:


"Marija i Aleksandar uživaju u svojoj vezi i rešili su da svoju ljubav krunišu brakom. Nisu želeli da se oko toga diže velika pompa, već samo da sa svojim najbližima podele radost i veselje na današnji dan."


Nakon ovoga i na sama je potvrdila vesti o venčanju, a prošle godine u novembru par je dobio sina Aleksu. Aleksa je izvedeno od imena Aleksandar kako se zove njen suprug suprug. Želela je da njihov sin nasledi očev lik i karakter.

 

Esterhazi torta! Tako jednostavna, a preukusna poslastica! (RECEPT)





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>