Region

Svet

Miloš Bojanić na silu vraćen u rijaliti

Radost učesnika „Dvora“ što je Miloš Bojanić napustio šou potrajala je samo do jutra, kada se Braćala pojavio na kapiji i obavestio ih da nije diskvalifikovan! Tako je folk pevač postao prvi učesnik nekog rijalitija koji je uspeo da napusti šou i prođe bez ikakvih posledica, mada je malo falilo da bude drugačije!

Miloš Bojanić na silu vraćen u rijalitiProdukcija je Bojaniću striktno naredila da mora da se vrati u dvorac, jer će u suprotnom plaćati žestoke penale Televiziji „Pink“ zbog kršenja ugovora! Pevač se ujutru pokunjenog nosa vratio pred kamere, a njegov gest je produkcija oprala saopštenjem u kojem se navodi da „kralj može napustiti ‚Dvor‘ ukoliko se oseti ugroženim“! A Miloša je prethodne noći „ugrozio“ niko drugi do Makedonac Boki 13, koji je pokazao da je on taj „kralj“ koji može da parira Bojaniću i njegovoj naravi! Pevač je bio toliko iznerviran da se zakleo u mrtvu majku da će izaći – i onda je to i morao da učini.

"Kunem se u moju jedinu majku mrtvu da idem sa dvora ukoliko ne izađeš iz ove sobe odmah"!

"Moja mrtva majka nije igračka2! – rekao je pevač kada je Bojan Jovanovski ušao u kraljevske odaje, a Makedonac je u inat njegovim rečima nastavio da ga iritira.

"Izdrži, Miloše! Ovo je sve igra" – ironičnim tonom mu je odgovarao Boki, i podsećao ga da je on taj koji je pričao da slabići ne mogu da izdrže provokacije.

"Znaš kada ćeš dobiti onu tvoju emisiju? Je l‘ ti jasno?! Boki, nemoj se sa mnom za*ebavati! Idi tamo i razdrmavaj one mrtve ljude, a ne onoga ko je život dao za ovaj
„Dvor“! Kunem se u decu da izlazim napolje. M‘rš napolje! Sa mnom se nemoj za*ebavati! Ti si drugi Maca, on je isto tako mogao sve u rijalitiju! Tebe neću da izdržim! Je*o te onaj ko te doveo ovde"! - vikao je Braćala, dok je od kraljice Maje Nikolić dobijao podršku.

Maja Nikolić i Miloš su inače sebi dali za pravo da se u toku svađe pozivaju na vlasnika
Televizije „Pink“ Željka Mitrovića.

"Ovo gleda Željko direktno u Nemačkoj! Zapamti koliko će ti trajati emisija – pretili su
kralj i kraljica.Na to se Boki nasmejao i upitao Miloša da li je on to postao suvlasnik „Pinka“.

„Nepobedivi“ Braćala je dva minuta nakon rasprave izašao na kapiju „Dvora“ i otišao kući, a onda je izgleda shvatio da se zeznuo, pa se na istu i vratio. Boki 13, prema mišljenju ostalih dvorana, izašao je kao pobednik jer se konačno našla osoba koja je uspela da pobedi pevača, a da ne dođe do fizičkog kontakta. Podsećanja radi, iz rijaliti programa svojevoljno su izašli i pevačica Ana Nikolić, Nikola Hadžinikolić i Đani Ćurčić, ali za njih su važila pravila da nema povratka nazad, kao ni honorara za učešće.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>