Region

Svet

Region

Serija Poseta ima četiri intrigantne priče: Reka, Plen, Požar i Beton! (VIDEO)

Serija "Poseta" počinje sa emitovanjem 2. oktobra, radnim danima od ponedeljka do četvrtaka od 21 čas. Serija ima četiri intrgantne priče - Reka, Plen, Požar i Beton. Pogledajte o čemu se radi!

Serija Poseta ima četiri intrigantne priče: Reka, Plen, Požar i Beton! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Ova napeta serija istražuje sudbine četvoro ljudi iz različitih društvenih slojeva, svi smešteni u istražni zatvor dok čekaju slobodu ili suđenje. 



Četiri priče - “Reka,” “Plen,” “Požar,” i “Beton”,  povezuju se kroz sudbine likova koji se nađu u neočekivanim situacijama.



REKA


Prva priča “Reka” prati uspešnog fudbalera, zvezdu u usponu, koji se budi u bolnici bez sećanja na prethodnu noć. Osumnjičen da je vozio auto tokom smrtonosne saobraćajne nesreće u kojoj su njegovi prijatelji iz detinjstva poginuli, protagonist kreće na traganje za odgovorima koji će mu zauvek promeniti život 




PLEN

Druga priča, “Plen,” donosi priču o majci koja putuje sa svojom bebom i saznaje da u njenom gepeku stoji torba puna miliona, plen iz dobro planirane pljačke. Ova neočekivana situacija vodi do dugog i složenog lanca istrage, otkrivajući međunarodne kriminalne veze i porodične tajne koje će potresti temelje njihovih života.

















POŽAR

Treća priča “Požar” smesti nas u pitoresknu vojvođansku varošicu i prati seoskog domaćina optuženog za paljenje hladnjače svog kuma, inače lokalnog tajkuna. Ova situacija izaziva požar ne samo u njihovom odnosu već i u celoj zajednici. Ambiciozan advokat ulazi u igru kako bi pronašao pravdu u ovom zapletenom konfliktu.



BETON

Četvrta priča “Beton” istražuje sudbinu običnog porodičnog čoveka koji bude optužen za ubistvo iz nehata, nakon incidenta u autobusu. Rasprava sa kontrolorom oko karte vodi do neočekivane tragedije, a zajednica će biti podeljena između solidarnosti, pretnji i pitanja krivice dok se traga za pravdom.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>