TV Show

Parovi

Filip Car ima dokaze o Aleks Nikolić! Ako ih objavi od pomirenje nema ništa!

Po pričama njegvih prijatelja, prevara se dogodila kao osveta! Filip Car ima dokaze o Aleks Nikolić! Ako ih objavi od pomirenje nema ništa!

Filip Car ima dokaze o Aleks Nikolić! Ako ih objavi od pomirenje nema ništa! Screenshoot/Instagram




Od izvora iz Crikvenice Skandal saznaje da je Filip Car prevario Aleks Nikolić iz osvete jer je bila sa Acom Bulićem. Nakon svih priča da je sa njim bila u nekoj šemi, Car je rešio da je ostavi, a na nagovor prijatelja, da joj se na neki način i osveti. Tako se i dogodilo ljubljenje sa devojkom na njegovom rođendanu.

Filip se ipak u nekom trenutku pokajao, pa mu je bilo krivo što je javno obrukao svoju devojku, pa je pokušao preko društvenih mreža da sve to ispravi.

U javnosti se prvo pojavila informacija  da je Aleks bila u nekakvoj šemi sa Bulićem, a Cara je to potpuno izbacilo iz koloseka. On nikada i nije mogao da se pomiri sa njenom prošlošću do kraja, iako je govorio da će to moći.

Kada alkohol odradi svoje iz njega izlazi sve najgore, a tako posle nekoliko pića sa prijateljima, dali su mu ideju da je obruka na pomenuti način i to na svoj rođendan. 

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



Kada je u pitanju devojka sa kojom su ga fotografisali, izvori za „Scandal!“ tvride da je ona iz Niša i da je u Crikvenici bila tokom leta i to nekoliko puta iuglavnom kad Aleks Nikolić nije bila tamo ili kad su Car i ona bili na takozvanoj pauzi ili u svađi.

Izvor još navodi da su prijatelji Filipa Cara vršili pritisak na njega da bjavi dokaze koje ima o Aleksandri, a niko sa sigurnošću ne može da kaže o čemu se tu tačno radi i šta je u pitanju, ali kažu da Filip Car ima keca u rukavu i da ima kompromitujuće stvari o svojoj bivšoj devojci. 

Mnogi ne mogu da poveruje da će Filip Car da uradi tako nešto, posebno zato što misle da on i dalje voli Aleks, ali stoji da je jako povređen zbog svega što se događalo. Ako to uradi, to bi značilo da od pomirenja neće biti ništa.

"Filip je divan dečko, on je emotivna duša, katastrofa reaguje samo kad popije i ovo što mu drugi pune glavu oko svega, on će sigurno da se pokaje u najskorijem trenutku. Samo ne treba da napravi i sad neku glupost da se zauvek rastavi od Aleksandre." – navodi njegov blizak prijatelj za pomenuti list.

Aleksandri  Nikolić nije ni malo lako, jako je povređena i smeta joj što je javno obrukana, a ono što je ipak na neki način raduje je činjenica da dokaz o njenoj prevari nije izašao, pa nam ostaje da ispratimo hoće li Filip Car objaviti išta od pomenutog.

 

Prašak za pecivo može da upropasti testo!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>