Region

Svet

Oglasio se svekar Anastasije Ražnatović i otkrio kad će biti veselje!

Otac fudbalera Nemanje Gudelja i svekar Anastasije Ražnatović, Nebojša Gudelj prvi put se javno oglasio i otkrio kad će biti veselje! Ništa od svadbe ove godine...

 Oglasio se svekar Anastasije Ražnatović i otkrio kad će biti veselje! Screenshoot/Instagram
Nebojša Gudelj je izjavio da nije tačno da će svadba biti ove godine i da ovo nije prvi put da se plasiraju laži o njegovoj porodici:


"Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji. 

Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali. U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svaki dan. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života."
- izjavio je otac Nemanje Gudelja za Kurir, pa dodao kakav je život fudbalera:


"Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi."Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović venčali su se u tajnosti krajem jula u manastiru Rajinovac, ali su to ipak objavili na Instagramu posle nekog vremena. Sa Nemanjine strane kumovao je njegov dugogodišnji prijatelj koji nije poznat javnosti, dok je Anastasija za kumu izabrala najbolju prijateljicu, glumicu Taru Milutinović, unuku slavnog fudbalera Bore Milutinovića.

 

Šta je to što muškarci rade, a ženu može jako da uznemiri!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>