Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 25. septembra do 1. oktobar  2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:




VAGA

Hrana

Izbegavajte pretešku i premasnu hranu, jer će vas ona činiti umornima. Potrebni su vam laki obroci, ali i više tečnosti. Uzimajte čajeve, naročito od korena maslačka i kukuruzne svile, peršuna i koprive.

Ljubav

Vaša vladarka Venera i partnerska planeta Mars jesu u dobrom odnosu, donose lako „puštanje“ emocija i strasti između partnera i vas. I to je skroz ok, ali ovo su vatrene i emocije i strast, a vatru ne možemo baš uvek kontrolisati….Obzirom da u petak imamo pun Mesec u partnerskom polju – možemo reći da će svaka, pa i najmanja nervoza koju oboje budete potiskivali od početka nedelje biti sklona da izbije i da donese disbalans u vašoj vezi. Zato ne nagomilavajte tenziju, ne izbegavajte razgovore – rešavajte sve u početnoj fazi. Slobodne Vage – izuzetno interesantan period za vas, pun emotivnih prilika i neprilika.

Posao

Sunce u vašem znaku pokazuje da ste u periodu kada imate više energije, snage, volje, kada je potreba da se dokažete pojačana a ambicije izražene. Obzirom da se u vašem znaku nalazi i Mars, planeta akcije i usmerenja – ne sumnjam da su pred vama dani u kojima ćete ozbiljno poslovno „gristi“. E sad, da će sve biti po vašoj volji i namerama – to je nešto teže, obzirom da ćete imati pojačanu nervozu sa saradnicima i mnogo malih prepreka sa kojima ćete morati da se borite. Ipak, ovo je povoljan period za vas.

Zdravlje

Sem pojačane nervoze i sklonosti ka virusnim infekcijama – dobro ste.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Osećate potrebu za jačom hranom, a malo je verovatno da će ona prijati vašem stomaku i varenju. Ako je moguće – budite umereniji i neka povrće bude prioritet, a ne meso i mesne prerađevine.

Ljubav

Od samog početka sedmice partnerski odnosi će biti napeti. Vaša se raspoloženja i način funkcionisanja neće poklapati – kad ste vi dobro, partner drami oko nečega, a kad je partner dobro, vi ste nervozni i isključivi. Sve ovo će dovoditi do toga da s vremena na vreme izbijaju varnice između vas dvoje. Pošto su strasti i dalje naglašene – pokušajte da se volite strasno, a ne da se strasno raspravljate. Slobodne Škorpije – jako privlačenje prema osobi koja može biti vezana za vaš poslovni sektor, ali su otvorene opcije i za društveni život i društvene mreže. No, konkretizacija odnosa ne zavisi od vas.

Posao

Ova sedmica će od samog početka krenuti kroz žurbu i nervozu – i tako će se nastaviti do samog kraja. Suočićete se sa mnoštvom prepreka – od onih najsitnijih i najbenignijih koje ćete rešiti očas posla, pa sve do onih većih i komplikovanijih koje ćete takođe uspešno privesti kraju, ali ne bez onog osećaja „hajd da vidim šta je sledeće“. Ako povremeno budete imali osećaj da su svi Marfijevi zakoni pisani baš samo za vas – to svakako nije tako, već samo jedna „truckava“ nedelja koja pomalo testira vaše živce.

Zdravlje

Premor, pojačana nervoza, nesanica.



 

STRELAC

Hrana

Svesni ste da vaš način života i ishrane utiče na to kako se osećate. Govorite sebi da je vreme da se dovedete u red, ali nikako da počnete. Ovo vam je odlična sedmica, donesite zdrave odluke.

Ljubav

Jedan šareniš od raspoloženja i funkcionisanja u vašim emotivnim relacijama. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo ili da ćete morati da obratite više pažnje na neke druge životne sektore – naročito na porodični i poslovni segment. No, te zajedničke trenutke možete vrlo lepo iskoristiti – raspoloženje ćete popravljati jedno drugom, a strast i vatra će tako fino „teći“ između vas dvoje. Slobodni Strelčevi – nedelja vam je dobra i za izlaske i druženja, ali i za ljubavne dogodovštine. Ne bih rekla da možemo pričati o počecima stabilnih odnosa, ali ćete svakako baš baš uživati.

Posao

Neke vaše ideje i kreativne projekte sada možete realizovati – ali ne sami, već uz podršku kolega, prijatelja, posrednika. Ne propuštajte priliku da pokrenete nešto novo, čak i ako se to ne vezuje za vaš trenutni posao. Generalno gledano – malo je verovatno da će doći do smanjenja obaveza i spuštanja tenzije u vašem poslovnom sektoru. Sve to deluje prilično zahuktano i uz dosta žurbe, sa kratkim rokovima. Sve ćete stići da obavite na vreme, ali uz veliko trošenje energije i bolju organizovanost.

Zdravlje

Niste u balansu. Prisutan je umor i imunitet je slabiji nego inače.

 
 

Vitamin A i menopauza: Zašto je ovo važno i kako može da pomogne!











JARAC

Hrana

U periodu ste kada biste mogli da se opustite i date sebi na volju. No, čak i da ste to praktikovali u proteklom periodu – sada se vraćate na svoje stare navike. Samo stoji mala slabost ka slatkišima.

Ljubav

Nemirna sedmica za one koji žive zajedno ili su u dužim emotivnim vezama. Kod oboje je porodični i poslovni segment u ovom periodu ustalasan, a to se sada odražava kroz vaš odnos. Nešto teža komunikacija i više truda da biste se uskladili i dogovorili, pa čak i po nekim najosnovnijim pitanjima. Oni koji su u kraćim emotivnim vezama lakše će proći kroz ovaj period – malo više nervoze, ali brzo pronalazite zajednički jezik. Slobodni Jarčevi – preko društvenog segmenta, prijatelja ili pak društvenih mreža i aplikacija – idu vam emotivno/seksualne zanimacije. Ništa trajno, čisto da se zabavite.

Posao

Sa saradnicima i kolegama nećete moći da se usaglasite oko sitnica. One krupnije i ozbiljnije obaveze će ići glatko – ali detalji, sitne stavke – praviće problem. Bar u početnoj fazi. Do rešenja će se stići, ali će biti malo nervoze i „prepucavanja“. I vi ćete po nekim pitanjima (naročito papirološkim) biti pomalo neorganizovani i možete propustiti par stavki. Gledajte da vam ne promakne neki račun ili obaveza koju morate platiti državi. Po pitanjima finansija period je solidan i možete zaraditi više nego inače.

Zdravlje

Moguće blaže prehlade.

 

VODOLIJA

Hrana

Očas posla nabacite koje kilce….ali očas posla to isto kilce i skinete. U prevodu – stalno ćete varirati, ali ta variranja neće biti drastična. Savet – uvedite nešto više kuvanih jela, variva, jedite „na kašiku“….

Ljubav

Ukoliko partner i vi živite zajedno – drago biće će vas nervirati za medalju, pogotovo što ćete shvatiti da je druga strana samoinicijativno stavila sebe u prvi plan i da očekuje da se sve vrti oko njega – da se vi prilagođavate, pravite ustupke, uklapate se. Ukoliko ne živite zajedno – isto će vas nervirati zbog drugih stvari, ali ne u tolikoj meri. No, kao i u proteklom periodu – nervoza će doći i proći, a ljubav (pogotovo strast) će ostati i bujati. Slobodne Vodolije – možete se baš onako lepo „otkačiti“ i prepustiti inspiraciji koju vam budi neko zanimljiv, neodoljiv, potpuno drugačiji. Volite vi da se „kačite“ za te čudne osobe i situacije – iako ste svesni da će vas pre ili kasnije od toga glava zaboleti.

Posao

Nadam se da mnogo volite da pričate, sastančite, dogovarate se, da trčkarate od jedne obaveze do druge i da budete aktivni puno radno vreme (a možda i preko toga)– jer ako ne volite, onda vam naredna sedmica uopšte neće prijati. A toj sedmici bismo mogli da damo ime „koliko su vaši živci sposobni da se razvuku, a da ne puknu“. Jer, biće ludo i brzo, a od vaše organizovanosti (koja baš i nije spektakularna u ovom periodu) zavisiće koliko će vam vremena trebati da stavite tačku na obaveze.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, probavom, meteoropatske tegobe.

 

RIBE

Hrana

Pun Mesec u drugom delu sedmice, a u polju koje se vezuje za vašu ishranu – ukazuje da definitivno nešto ne radite kako treba. Obroci su neredovni, mnogo je slatkiša i mesnih prerađevina.

Ljubav

Neki vid zatvorenosti postoji kod vas, pa partner može osećati da do vas dopire samo jednim delom (najpre kroz praktične stvari i dogovore) a da mu emotivno izmičete, sklanjate se, udaljavate. Zato u ovoj sedmici može dolaziti do nesporazuma između vas dvoje – koji su, realno gledano lako rešivi ali ipak podrazumevaju da vi dozvolite voljenoj osobi da se oseti emotivno sigurnije pored vas. Napomena – u nešto većem problemu tokom ove nedelje mogu biti oni partnerski odnosi u kojima postoje tajne, ali i oni u kojima parter i vi polako shvatate da više ne delite ista interesovanja, vrednosti, želje. Slobodni – priče koje vam se sada „nude“ nose dašak neobičnosti, avanture, strasti. DA li je to za vas ili nije – sami ćete morati da odredite.

Posao

Mirno more po pitanju saradničkih i kolegijalnih odnosa, komunikacije, obaveza i organizacije – svakako nećete imati, ali pošto je to kod vas postalo trend u nekom dužem vremenskom periodu unazad – valjda ste se do sada navikli na pomalo haotično, ali uspešno funkcionisanje. Kada zanemarimo napore koje ulažete na dnevnoj bazi – period vam je izuzetno povoljan za napredovanje, dokazivanje, probijanje, ambiciju. Finansijski ćete dosta dobro proći u ovoj nedelji, ali stabilnost teško da možete imati.

Zdravlje

Umor, preopterećenost. Opuštajte se što više.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>