Region

Svet

Žika Jakšić ima zabranu da pije alkohol! Nova devojka ga uzela pod svoje!

Žika Jakšić ima zabranu da pije alkohol! Nova devojka ga je navodno uzela pod svoje, što joj je on sam dozvolio jer do sada nije imao takvo jaka osećanja ni prema jednoj ženi...

Žika Jakšić ima zabranu da pije alkohol! Nova devojka ga uzela pod svoje! Screenshoot/Instagram





Drugari Žike Jakšića se šale na njegov račun da od devojke Tijane ne sme da "mrdne" i da se mnogo promenio od kada je uplovio u vezu sa njom.



Pre nego što je upoznao Tijanu Mijailović, bivšu suprugu fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića, nije previše brinuo o svojoj ishrani i tome da li će provesti noć budan, a nije ni redovno posećivao teretane. 

Nedavne laboratorijske analize pokazale su da je vreme da počne ozbiljno da vodi računa o sebi i svom zdravlju, i izgleda da mu Tijana pruža veliku podršku u tom procesu.


Za njegovo zdravlje nije zabrinuta samo Tijana, već njegov sin Andrija i snajka, a on već mesecima ide na redovne preglede, prenosi Informer.

Žika se nedavno javio i sa kardiovaskularnog odeljenja, gde mu je urađen kompletan pregled grudnog koša, kada se našalio da mu srce radi u ritmu muzike.


Kako mediji prenose Tijana mu je "zabranila" alkohol", a da li je to baš tako nije ni važno, bitno je da Žika Jakšić sada vodi zdraviji život. 

Frižider u domu na Bežanijskoj kosi navodno je već napunjen zdravim namirnicama, a voditelj koji sa sinom drži vinariju, čak ni novo vino svog naslednika neće smeti da proba...

 

Ojačajte imunitet i spremite se za zimu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>