Svet

Region

Arijana Grande i Dalton Gomez i zvanično su podneli papire za razvod braka!

Svetska zvezda Arijana Grande i njen suprug Dalton Gomez i zvanično su podneli papire za razvod braka. Bili su u braku dve godine, a glasine o razvodu počele su u julu ove godine...

Arijana Grande i Dalton Gomez i zvanično su podneli papire za razvod braka! Screenshoot/Instagram




Arijana je sa Instagrama obrisala sve fotografije sa venčanja, a vrlo brzo je počela da se viđa sa glumcem Itanom Slejterom, prenosi TMZ.


Ništa ne bi bilo čudno da Itan nije već oženjen, a brzo su krenule priče o tome da su on i Arijana Grande vezu započeli dok su oboje još bili u brakovima. Tako je, navodno, ona odlučila da se razvede od supruga kada se zaljubila u Itana, a ubrzo je i on podneo zahtev za razvod braka od svoje supruge.





 


"Moja porodica je samo kolateralna šteta." - rekla je Itanova supruga Lili o ovoj temi za "Page Six", preneo je "The Sun".


Arijana i Itan nisu komentarisali ove glasine, a kako prenosi TMZ, pevačica je preko svog advokata Lore Vaser u ponedeljak navodno prva podnela zahtev za razvod. Kao razlog navedene su nepomirljive razlike. Ubrzo nakon toga je navodno i Daltonov advokat podneo zahtev.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>