Elita 7

Parovi

Sanjin Horvat otkrio plan za bekstvo iz rijalitija Elita 7!

Rijaliti učesnik Sanjin Horvat otkrio plan za bekstvo iz rijalitija "Elita 7" jer se već neko vreme oseća loše u Beloj kući i da mu je bukvalno nepodnošljivo.

Sanjin Horvat otkrio plan za bekstvo iz rijalitija Elita 7! Screenshoot/Youtube





Misleći da ga kamere ne prate, Sanjin Horvat je Luki Majčići priznao da više ne može da izdrži u tom prostoru, pa ga zamolio da mu pošalje stvari nakon što napusti rjaliti.



"Boli me k**** za sve, sutra idem napolje! Preskačem preko, ne zanima me više ništa. Pokupiću sve svoje stvari i idem kući. Ne mogu da izdržim, zabiću nekome šaku u facu, kunem ti se u celu svoju familiju! Nema pomoći, gotov sam, ne mogu da verujem da ljudi to ne vide" - pričao je Sanjin i kroz šapat nastavio:


"Povrediću sam sebe, devojka me više ne zanima, ona je kod mene završila. Meni ovo ovde ne paše, tamo su mi četiri džaka, da znaš, ako bude trebalo da se iznese na kapiju. Sutra preskačem ujutru, ako se to ne desi imam još jednu opciju u podne, ali sigurno idem, samo dokumenta da uzmem..."


Sanjin je dobio poziv sa majkom što ga je još više razbesnelo, pa mu je dozvoljen još jedan poziv danas, kada se čuo sa svojom devojkom Natašom ali obzirom da na njegovo "Volim te", nije odreagovala kako se nadao, on je u još gorem stanju nego što je bio do tada.



 
 

Ojačajte imunitet i spremite se za zimu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>