Region

Svet

Majka Darka Lazića ima dečka mlađeg deset godina!

Majka pevača Darka Lazića ima dečka mlađeg od sebe deset godina i već deset meseci su u vezi. Njeni sinovi su ga lepo prihvatili...

Majka Darka Lazića ima dečka mlađeg deset godina! Screenshoot/Youtube





Branka se, kako mediji prenose zabavlja sa Draganom već deset meseci, a bio je prisutan i na svadbi Darka i Katarine.

Kako Star piše, Dragan živi i radi u Holandiji i Branka ga poznaje godinama unazad. Njega su Darko i njegov brat Dragan lepo prihvatili.


"Dragan je Velikog Gradišta, ali godinama unazad živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji, niti bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece. 

On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti, baš slabo. Nakon godinu dana od smrti Darkovog oca on je čuo šta se desilo, našao je Branku na fejsbuku i izjavio saučešće."-
započinje priču izvor, pa dodaje:


"Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija. 

Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona."
- kaže izvor blizak porodici Lazić.


"Bilo joj je nezgodno da saopšti Darku i Draganu da ima nekog, ali kada im je rekla i objasnila o kome se radi oni su je odmah podržali što je njoj bilo veliko olakšanje. Darko joj je rekao da mu je bitno da bude dobro i srećna i da ima pravo na svoj život." - zaključuje izvor za Star.
 

Razvod i nakon njega: Kada se rodbina meša i rat ne prestaje!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>