Region

Svet

Ðus ispljuvao voditeljku Pinka: Sanja Marinković nema dupe, a ima celulit!

Besan što njegov spot nije pustila u svojoj emisiji, Ivan Ivanović Ðus opleo je po voditeljki „Pinka“ Sanji Marinković! Sve je počelo kada je Dejan Milicević počeo da ismeva njenu koleginicu Leu Kiš i imitira njenu specifičnu boju glasa! Tada je Ðus prokomentarisao sledeće:

Ðus ispljuvao voditeljku Pinka: Sanja Marinković nema dupe, a ima celulit!"Lea je korektna i ispoštuje gosta, ono što obeća, to i uradi. Pustila je moj spot u emisiji svaki put kada je obećala, a ne ko Sanja Marinković" - rekao je Ivanovic.

Na pomen Sanjinog imena modni fotograf je odmah izneo svoj stav:

"Kod Sanje Marinković u emisiju mogao bih da idem samo na fajt, u njenoj publici sede klinke od 17 godina i najgore splavaruše - rekao je Milicević na šta je Ðus prokomentarisao i Sanjin fizicki izgled:

"Sanja nema dupe, a ima gomilu celulita" – rekao je on.

Kako bi saznali šta o ovom razgovoru misle prozvane voditeljke, pozvali smo ih za komentar:

"Ljudi koji gostuju u mojoj emisiji znaju da sam ja profesionalna i da ih uvek ispoštujem, pa čak i kada žele da se neki deo emisije u montaži iseče. Sumnjam da nisam želela da pustim Ðusu spot i mislim da ga on tada nije ni završio. Dejana Milicevića nikada nisam upoznala, tako da me nikada uživo nije ni video. Zadovoljna sam svojim izgledom, a i svaka žena ima celulita, pa kakve to veze ima? I spomenula bih da „Magazin in“ nije muzička emisija, već pričaonica, ali svakako svaki dogovor sa gostima ja ispoštujem" – rekla je Marinkovićeva za  dok njena koleginica Lea nije želela ništa da komentariše.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>