Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 18. septembra do 24. septembra  2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Ukoliko ne budete odmereni po pitanju ishrane, brzo ćete se suočiti sa viškom kilograma (ukoliko već niste). Ne možete da odolite nekim namirnicama i to je okej – ali probajte da budete umereniji.

Ljubav

Potreba za promenama je naglašena, a od vikenda će te promene i startovati. U stabilnim ljubavnim odnosima – te promene naravno da idu ka vrlo pozitivnim dešavanjima. U onima koji nisu stabilni – pa, vi ćete sebe evidentno staviti na prvo mesto i od vas će zavisiti pravac i dalji tok odnosa. Energija vam nije loša, neuporedivo ste bolje nego u dužem prethodnom periodu. Budite mudri i usmerite i partnerstvo, ali i sebe – na pravu stranu. Slobodne Vage – između vas i nekog ko vas privlači sve više rastu energija i varnice. Možemo da pričamo o konkretnim dešavanjima, ali od ulaska u dane vikenda.

Posao

Imaćete par čudnih i nejasnih situacija na poslu, najverovatnije u prvoj polovini nedelje. Da li ćete otkriti da neko od kolega nije iskren prema vama ili da vam radi iza leđa, da li ćete prisustvovati nekim mahinacijama, ili ćete se razočarati u neke saradnike – to je već individualno. Šta god da je – prevazići ćete i nastaviti dalje. Što se obaveza i radne svakodnevice tiče – spremite se na nastavak zahtevnog perioda. Od vikenda Sunce ulazi u vaš znak i tada ćete imati priliku da zablistate i sve naplatite.

Zdravlje

Klackate u zdravstvenom smislu, ali to kreće na bolje od vikenda.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Povremeni problemi sa vrenjem. Izbegavajte testa, mesne prerađevine, prženu hranu. Konzumirajte mlečne proizvode, ovsenu kašu, orašaste plodove, banane, meso svedite na najmanju meru.

Ljubav

Meni uopšte nije jasno kako partner i vi funkcionišete u ovom periodu – jer, kad se pogleda sa jedne strane – sve vam je potaman, strasti ima i preliva, emocije su tu. Kad se pogleda sa druge strane – napetost, nervoza, ni partner ni vi niste „u vinklu“. Komunikacija je ok (dobro, možda vas partner malo smara ali da se podneti) i sad ja ne znam kako da generalizujem vaš odnos, osim da kažem – dobro ste, a niste. Jedino što je sigurno – držite se i iako se vaš mali brod povremeno zatalasa – nastavlja se plovidba. Slobodni – osećanja su burna, želje su se uzvrtele – ali vi ne biste bili vi da se ne „uhvatite“ ili za maksimalno komplikovanu osobu/situaciju….ili za osobu koja je zauzeta.

Posao

Ah to strpljenje….tako jednostavno za reći, a tako teško za sprovesti u praksi. A u prvom delu nedelje neko će baš testirati to vaše strpljenje. Kolege, saradnici, poslovni partneri, šef – neko od njih…ili možda svi zajedno. No, sad ste u periodu kada možete spolja da delujete kao da ste smireni, a to što kuvate iznutra – to samo vi znate. Bitno je da ćete umeti da zdravim razumom procenite kako se postaviti (da bi to išlo u vašu korist a vama omogućilo postizanje ciljeva). Finansije (prilivi) su prilično jake u ovoj nedelji.

Zdravlje

Pojačan umor, osetljivo grlo i žlezde.

 



STRELAC

Hrana

Potrebna vam je umerenost u ishrani. Umesto da to praktikujete, vi puštate da loše navike nadvladaju. U periodu ste kada bi bilo potrebno menjati navike I hraniti se zdravije I umerenije.

Ljubav

Oko dogovora ćete se natezati i saplitati na sitnicama, komunikacija će čas ići bezveze a čas normalno, malo ćete vi biti teški i prezahtevni, a malo će partner sitničariti oko svake gluposti. Trebaće vam vremena i po koji „popravni ispit“, ali ćete na kraju doći do rešenja i usaglasiti se. Ali zato – dokle god emocije i strasti gurate u prvi plan – sve će funkcionisati kako treba. Onda vam je valjda jasno na koju stranu treba ići, zar ne? Slobodni Strelčevi – razigrana ljubavna energija, slatki i primamljivi ljubavni izazovi, uživanja, strasti – sve vas ovo zove da se prepustite.

Posao

Vaša je energija na ulasku u ovu sedmicu dosta istrošena, sa naporom i opterećenjem ćete zakoračiti u prvi radni dan. I verovatno se odmah suočiti sa stavkama koje su ostale nedovršene ili koje bi trebalo ispraviti i rešiti. Ići će to jednostavnije nego što mislite, samo da uhvatite korak. Komunikacija u poslovnom okruženju neće biti savršena, ali će se popravljati kako dani budu odmicali. Do kraja radne nedelje ćete biti prilično zadovoljni svojim učinkom. A nećete loše ni zaraditi.

Zdravlje

Kako sedmica bude odmicala, osećaćete se dosta bolje.

 

 

Brdarice slatke, punjene i čokoladne! (RECEPT)











JARAC

Hrana

Odličan je momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Potrudite se samo da na vašem jelovniku bude više variva, kuvane hrane.

Ljubav

Unećete u ovu nedelju dašak nemira i nervoze iz prethodne. Mogu se pokrenuti jedna ili dve žustrije rasprave ili pak doći do obostranog durenja – na svu sreću – sve kratkog daha. Zatalasane emocije će se smiriti, najpre iz razloga što ste sada oboje spremni na dogovor i želite i da kažete šta imate, ali i da čujete jedno drugo. Suštinski, nedelja pred vama je korektna, zato što se oboje spremni da nađete kompromis po bilo kom pitanju. Slobodni Jarčevi – ukoliko je komunikacija sa osobom koja vam se dopada bila u zastoju – sada će se ponovo pokrenuti. Nedelja povoljna za flertovanje.

Posao

Nešto jednostavnije funkcionisanje na dnevnoj bazi – manje će biti zastoja i nesporazuma, a više pravih poteza i rešavanja. I komunikacija sa saradnicima i kolegama je bolja – biće možda početkom nedelje malo napeto (najverovatnije zato što ćete se sa sagovornikom pogrešno razumeti), ali posle početne faze nerazumevanja pronalazi se rešenje. Računajte da je pred vama jedna vrlo aktivna, ali dosta uspešna radna nedelja – pogotovo ćete biti zadovoljni finansijskim rezultatima.

Zdravlje

Respiratorne infekcije.

 



VODOLIJA

Hrana

Teško ćete tokom ove nedelje odolevati iskušenjima kada je hrana u pitanju. Ili ćete pak varirati – jedan dan ćete uspeti da održite režim ishrane koji ste započeli, da bi već sledećeg navalili na omiljenu klopu.

Ljubav

Ljubavi ima, strasti ima, komunikacije ima, problema ima. U principu – ima svega. A uostalom – vrlo brzo bi vam dosadilo da sve ide kao podmazano i da nema ni jedne prepreke na putu vašeg odnosa. To što vas partner povremeno nervira i ne igra kako vi svirate je opušteno skroz. I vi ste njemu s vremena na vreme teški kao crna zemlja i šta sad. U suštini, oboje prolazite kroz zahtevan period i to što ste jedno pored drugog – itekako olakšava sve. Slobodne Vodolije – može preko društvenih mreža, interneta, može preko izlazaka i prijatelja, može i kroz putovanje – zabavu i strast ćete svakako pronaći.

Posao

Kažu da sve što se može novcem platiti – nije skupo. Pa onda dobro – spremite se da plaćate. Jer, makar do polovine nedelje – novci će samo leteti od vas. Doduše, leteće i ka vama pa će se to nekako izbalansirati samo od sebe. Što se konkretno poslovnih dešavanja tiče – imaćete osećaj kao da ste na trci sa preponama. Ako očekujete mirnu radnu sedmicu i jednostavno funkcionisanje – brzo ćete shvatiti da su vaša očekivanja totalno nerealna. Ali za utehu – bićete dobri i vrlo uspešni po pitanju rezultata.

Zdravlje

Zdravstveni segment je sa oscilacijama. Pomalo naporan period za vas.

 

RIBE

Hrana

Vi ćete ove nedelje I da jedete I da ne jedete na nervnoj bazi. U prevodu – čas ćete se tešiti hranom, čas ćete u potpunosti zaboraviti da ste preskočili obrok. Ili dva.

Ljubav

Ljubavni odnosi su već neko vreme pod pritiskom i deluje kao da se partner i vi distancirate, umesto da se približavate jedno drugom. Posle više nego prisutnog komunikacijskog zastoja – sada se polako otvaraju mogućnosti da nešto ispravite. Tu ne može da učestvuje samo jedna osoba, jer vašem odnosu nije potreban monolog, već dijalog. Prema tome, nađite način da razgovarate po svim pitanjima i temama – da bi se to približavanje ubrzalo. Slobodne Ribe – flertovanje nije problem, problem je da li imate realnu sliku osobe koja vam se potencijalno dopada i da li očekujete previše.

Posao

Iako neke situacije mogu izgledati dosta povoljno i privlačno – ipak ne žurite u dogovorima i u odlučivanju. Sačekajte, razmislite, dajte sebi malo vremena – pa tek onda donesite odluku. Iako će komunikacija sa saradnicima biti nešto bolja u odnosu na protekli period – ipak i dalje postoji prostor za nesporazume, pa treba biti nešto oprezniji. Što se obaveza na dnevnoj bazi tiče – tu ne brinite ništa, i na dalje ćete ih imati preko glave. Sedmica pred vama je zahtevna, ali sa dobrim rezultatima.

Zdravlje

Zdravstveni segment je osetljiva stavka.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>